máte někdo zkušenost z chiptuningem na tomto motoru ?? M52 popř. na jiném benzínu? Udávájí nárůst o 28PS a krout. 45Nm. Mám si zajet ted pred úpravou na válce a změřit a potom taky jestli nebude rozdíl dle údajů tak prý vrátí prachy. Je tam prý u těchto motorů docela rezerva. Záruka na motor a elektroniku 5let. Dělají to prý už 10 let. Nevím kde najdu v Ostravě měřící válce protože se mi to zdá být docela hodně 28/45 !!! Chcou za to 14k ale ted mají slevu 50%
No co se tady o tom vedla debata skoncilo to na tom, ze u benzinovych to "nema vyznam" a souhlasim s tim.
Pokud mas 125kW tak dle meho ti z toho udelaji to co ma nastupce tohoto cili 141kW (aspon nekde jsem to cetl).
A ty zaruky.Pokud je primo neznas tak na to vubec nedej-pochybuji, ze pokud ti tam neco odejde,ze ti to zacvakaj,reknou ti, ze je to bezna zavada co se ti mohla stat i pri normal a si nahranej a nebo ze to s tim nema nic spolecneho.
Navic muze to trebas po chipu zablbnout,ale nit natvrdo neodejde - tak se rozhodnes, at to vrati - no,ale to "neco" uz mas nakopnuty.
Navic jak ti muzou davat na motor a elektroniku 5let,kdyz to ani neni nove auto a nikdo do toho nevidi,sou to jen keci
==
Samosebou bych si zjistil, co na to u BMW - hlavne kdyz pak budu mit problemy, zda mi to jejich diagnostika zbasti apod..
podobny pohadky tady tvrdi ABC tuning, na ktery je podano xy trestnich oznameni a pod... ver tomu, ze v okamziku, jak cokoliv nepujde podle planu, skoncis na patym nastupisti, at ti ted tvrdi cokoliv...
diky asi rozhodujici argument jedna se totiz o ABC tuning. Ale zjistil jsem že v PL mají halu přímo se stolicí a že ti to předvedou před a po. Ale asi na to kašlu..........
jo tak ti z Brna jsou vubec nejvic nejlepsi, obvolej si par servisu, treba se dozvis par fajn pribehu... min jeden z nich sedi a dalsi jsou stihany na svobode... 606 669907 je na cloveka, ktery vi o cem mluvi... 604 377396 taky, ten ti muze poreferovat o ABC dle libosti...