Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Sháním koberečky
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
A nespletl sis sekci?? Koupím je o kousek níž 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
- Kontaktovat uživatele:
Myslím že právě gumové má a chce textilní? Kdybys netvrval na originálu tak na http://www.newman-tuning.com/index_go.htm - údajně na míru, přesně padnoucí, se všema úchytama + ti udělá jakou chceš barvu, orámování, logo... Já jsem si obednal asi pred trema dnama - podobné jako tam má ty černé s červeným orámováním a logem quattro (samozrejme ze s logem AR:) tak jsem zvedavy...
Jinak neco podobneho take http://www.infernits.com/
-
- Klubové ID: 208
- Kontaktovat uživatele:
Jenomže tyhle laciný klumpy většinou stojí za prd. Nevypadají tak hezky jako na obrázku a už vůbec ne jako origo, hrozně se kroutí, jsou hned prošlapaný a je celkem sen je pořádně vyluxovat. Velur je velurMartyn píše:Myslím že právě gumové má a chce textilní? Kdybys netvrval na originálu tak na http://www.newman-tuning.com/index_go.htm - údajně na míru, přesně padnoucí, se všema úchytama + ti udělá jakou chceš barvu, orámování, logo... Já jsem si obednal asi pred trema dnama - podobné jako tam má ty černé s červeným orámováním a logem quattro (samozrejme ze s logem AR:) tak jsem zvedavy...

-
- Kontaktovat uživatele:
Mno laciny nevim (sada za 1500,-), material je udajne take super, zatim kdo si je poresil tak byl spokojeny, tak uvidim...Baxon píše:Jenomže tyhle laciný klumpy většinou stojí za prd. Nevypadají tak hezky jako na obrázku a už vůbec ne jako origo, hrozně se kroutí, jsou hned prošlapaný a je celkem sen je pořádně vyluxovat. Velur je velurMartyn píše:Myslím že právě gumové má a chce textilní? Kdybys netvrval na originálu tak na http://www.newman-tuning.com/index_go.htm - údajně na míru, přesně padnoucí, se všema úchytama + ti udělá jakou chceš barvu, orámování, logo... Já jsem si obednal asi pred trema dnama - podobné jako tam má ty černé s červeným orámováním a logem quattro (samozrejme ze s logem AR:) tak jsem zvedavy...
-
- Klubové ID: 208
- Kontaktovat uživatele:
Rád se na ně taky mrknu a jestli jsou opravdu gut, tak klidně změnim názorMartyn píše:Baxon píše:Mno laciny nevim (sada za 1500,-), material je udajne take super, zatim kdo si je poresil tak byl spokojeny, tak uvidim...Martyn píše:
Jenomže tyhle laciný klumpy většinou stojí za prd. Nevypadají tak hezky jako na obrázku a už vůbec ne jako origo, hrozně se kroutí, jsou hned prošlapaný a je celkem sen je pořádně vyluxovat. Velur je velur

-
- Klubové ID: 5
- Kontaktovat uživatele:
ja jsem sehnal od marka is za 1500 a byly jako nove.... origo BMW (funglovky 4,5k bez dane).... ale vic jich asi mit nebudegelty píše:Chlapi, kdybyste měli do E39 origo nějaké tmavé a nepoškozené koberečky (v předu i v zadu) tak mi dej te vědět, tatík tam má ještě orig.gumové od zimy a ty normální né

-
- Klubové ID: 56
já jsem měl ty žluté do E39 a ty jsou pryč...ted se mi doma válí gumaky do E38...snad časem něco seženuRuDoSh píše:ja jsem sehnal od marka is za 1500 a byly jako nove.... origo BMW (funglovky 4,5k bez dane).... ale vic jich asi mit nebudegelty píše:Chlapi, kdybyste měli do E39 origo nějaké tmavé a nepoškozené koberečky (v předu i v zadu) tak mi dej te vědět, tatík tam má ještě orig.gumové od zimy a ty normální néNeco mel v prodeji i pavel....

-
- Kontaktovat uživatele:
No, už mi dělá jedna firma, která byla tu uvedená, návrh(skicu), tak uvidímDolphin píše:Mam velurove navic, protoze jsem si koupil gumove. Jsem trosku prase a ten velur neni pro me. Cena 3000

Ale nebudu se zlobit, když mi pošleš mailem foto těch koberečků, třeba se rozhodnu pro originály

ale makej,ad nejde euro nahoru a nejsou v pondělí o 35kč na kusu dražšígelty píše:No, už mi dělá jedna firma, která byla tu uvedená, návrh(skicu), tak uvidímDolphin píše:Mam velurove navic, protoze jsem si koupil gumove. Jsem trosku prase a ten velur neni pro me. Cena 3000Sem zvědav, do jaké ceny to udělají
![]()
Ale nebudu se zlobit, když mi pošleš mailem foto těch koberečků, třeba se rozhodnu pro originály

P.S. jinak kdybys zajel v neděli do ostravy na autoburzu,prodává je tam típek kolem 600kč,pokud nemá skladem ušije ti je do týdne a ještě si vybereš materiál i odstín

to se daji jako staré koberce z auta prodat za 3000? hodně štěstí...Dolphin píše:Mam velurove navic, protoze jsem si koupil gumove. Jsem trosku prase a ten velur neni pro me. Cena 3000
P.S. kdyby někdo chtěl koberečky z mýho emka,origo (3ks top,řidičuv trochu jetej) za 1999

-
- Kontaktovat uživatele:
Neboj, EURO na horu nepůjde, to vím jistěM3maniac píše:ale makej,ad nejde euro nahoru a nejsou v pondělí o 35kč na kusu dražšígelty píše:No, už mi dělá jedna firma, která byla tu uvedená, návrh(skicu), tak uvidímDolphin píše:Mam velurove navic, protoze jsem si koupil gumove. Jsem trosku prase a ten velur neni pro me. Cena 3000Sem zvědav, do jaké ceny to udělají
![]()
P.S. jinak kdybys zajel v neděli do ostravy na autoburzu,prodává je tam típek kolem 600kč,pokud nemá skladem ušije ti je do týdne a ještě si vybereš materiál i odstínpři luxusním materiálu +- pár stovek

Když mi dá na to ten týpek v Ostravě doklad tak bych je vzal

Hele tak teď jsi mě opět dostalgelty píše:Neboj, EURO na horu nepůjde, to vím jistěM3maniac píše:ale makej,ad nejde euro nahoru a nejsou v pondělí o 35kč na kusu dražšígelty píše: No, už mi dělá jedna firma, která byla tu uvedená, návrh(skicu), tak uvidímSem zvědav, do jaké ceny to udělají
![]()
P.S. jinak kdybys zajel v neděli do ostravy na autoburzu,prodává je tam típek kolem 600kč,pokud nemá skladem ušije ti je do týdne a ještě si vybereš materiál i odstínpři luxusním materiálu +- pár stovek
Díky Frantíkům a Holanďanům
![]()
Když mi dá na to ten týpek v Ostravě doklad tak bych je vzal

P.S. myslím si že ti doklad určitě vystaví...

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak abych pravdu řekl, tak už je mám min. 14 objednané a furt nicMartyn píše:Mno laciny nevim (sada za 1500,-), material je udajne take super, zatim kdo si je poresil tak byl spokojeny, tak uvidim...Baxon píše:Jenomže tyhle laciný klumpy většinou stojí za prd. Nevypadají tak hezky jako na obrázku a už vůbec ne jako origo, hrozně se kroutí, jsou hned prošlapaný a je celkem sen je pořádně vyluxovat. Velur je velurMartyn píše: Myslím že právě gumové má a chce textilní? Kdybys netvrval na originálu tak na http://www.newman-tuning.com/index_go.htm - údajně na míru, přesně padnoucí, se všema úchytama + ti udělá jakou chceš barvu, orámování, logo... Já jsem si obednal asi pred trema dnama - podobné jako tam má ty černé s červeným orámováním a logem quattro (samozrejme ze s logem AR:) tak jsem zvedavy...

Psal mi ve čtvrtek, že je posílá a do dnes nic nepřišlo, tak nevím, jestli je mám koupit jinde a tyhle neodebrat. Čekat do zimy se mi fakt nechce

Jestli do konce týdne přijdou, tak udělám foto a kdo bude chtít, tak mu je pošlu, a? má představu.