jaké máte zkušenosti ? váhám, mechoš říkal že změním geometrii . Měl jsem na mysli tak 20mm mám ET20. Měl jsem kdysi na E34 a je pravda že mi sjížděl docela dost vnitřky gum. Teď jsem obul funglovky 235 tak bych je nerad poslal hned do lesa
Já jsem taky říkal, že ne, ale už jsem malinko pozměnil názor Jelikož mám kola s ET 35 což je na e34 hodně tak jsem tam šoupnul podložky 3cm a vypadá to super ... musiím dát za pravdu, že asi budou víc trpět vnitřky pneu, ale co ... už pětku nemám na každodenní ježdění, takže na to tzv. kašlu
Přesně tak ... u e34 zadek nenastavíš ... a k těm čepům ... myslim,že je to diskutabilní. Pokud na to hodíš elektrony s ET 20 a elektrony s ET35+2cm podložky, tak si myslim, že je to stejný ... ale nevim. možná se pletu Takhle si to ale zdůvodńuju já, že vlastně podložky nejsou tak špatný
ja mel kola s et30 a podlozky 17 a 22..joo, vypadalo to hezky, ale v kombinaci s nizsima gumama nez v technicaku to delalo paseku hroznou.. a v dirach sem trpel i s podvozkem.
Martinéz píše:ja mel kola s et30 a podlozky 17 a 22..joo, vypadalo to hezky, ale v kombinaci s nizsima gumama nez v technicaku to delalo paseku hroznou.. a v dirach sem trpel i s podvozkem.
No kdybych to auto používal každý den a jezdil bych třeba po Praze, tak bych podložky taky nedával ... jelikož už stojí akorát v garáži a vyrážim s nim na víkendy a na srazy, tak to neřešim
Pokud podlozkama jen dorovnavas spatne ET tak to nea zadny negativni vliv i kdyz das treba 2cm(mam to tak v zime) a pokud mas na kolech spravne ET a chces jen nechat kola vylezt ven, tak 1cm je taky jeste v klidu.
Spravne ET na E 39 je 20mm, takze ty auto rozsiris o 2cm coz uz je dost, hlavne by ti nemely lezt predni kola z blatniku(a to myslim budou), mohl bys mit v zahranici potize.Byt tebou davam podlozky 1cm, to je naprosto presne licujici vpredu.Ale to mam zmerene pouze na E 34, ale rek bych ze to bude hodne podobne, aspon doporucene ET mame stejne.