Ví někdo, nebo to třeba má, jaké CD měniče (od jakých výrobců a jaké typy) jdou připojit k origo rádiu business?
Nějakou zmínku o tom jsem kdysi zahlídl i tady na foru a něco málo jsem objevil i různě po netu, ale nic konkrétního jsem z toho nepochytil. Nějčastěji jsme narazil na zmínku o SONY, ale chtělo by to něco podrobnější info, co všechno kolem to obnáší.
Jestli máš výrobce autorádia Philips , Blaupunkt nebo Becker tak k němu jde připojit CD měnič Sony nebo Kenwood i (MP3) pomocí převodníku. Cena převodníku je cca 2760,- Kč s DPH.
John píše:Jestli máš výrobce autorádia Philips , Blaupunkt nebo Becker tak k němu jde připojit CD měnič Sony nebo Kenwood i (MP3) pomocí převodníku. Cena převodníku je cca 2760,- Kč s DPH.
No, to je hezká cena.... A nevíš něco bližšího? Třeba jaké typy měničů jdou připojit?
John píše:Jestli máš výrobce autorádia Philips , Blaupunkt nebo Becker tak k němu jde připojit CD měnič Sony nebo Kenwood i (MP3) pomocí převodníku. Cena převodníku je cca 2760,- Kč s DPH.
No, to je hezká cena.... A nevíš něco bližšího? Třeba jaké typy měničů jdou připojit?
no vetsinou pak jdou pripojit vsechy druhy od jednoho vyrobce, kazdopadne pri koupi budes mit kompabilitu napsanou v manualu, ale nevim, jestli je to nejstastnejsi a hlavne nejlevnejsi reseni, protoze cena changeru + interface je vyssi nez cena origa changeru na ebay.. tam se prodavaji v sofort kaufen za 229 ecek. Navic vim i o pripadech, kdy deklarovanej changer s interface mel fungovat a konkretne v e39 to nebyly schopni rozchodit.. Volil bych origo.
margos píše:nevim, jestli je to nejstastnejsi a hlavne nejlevnejsi reseni, protoze cena changeru + interface je vyssi nez cena origa changeru na ebay.. tam se prodavaji v sofort kaufen za 229 ecek. Navic vim i o pripadech, kdy deklarovanej changer s interface mel fungovat a konkretne v e39 to nebyly schopni rozchodit.. Volil bych origo.
Jenomže obchodovat na ebay není zase až ta jednoduché, těch 229e taky není zrovna nějaká super cena - za ty prachy jde sehnat u nás nový měnič i s dokladem (a co jsem se včera po netu ještě díval , tak bez DPH bych se za komplet do těch 7t měl vejít).
Třeba na originál narazím i u nás za rozumnou cenu.
P-J píše:
Tak mi ho prodej.... Mě nevadí, že je to v kufru a neumí to MP3.
A co to koštuje???
Příjde na to.... Na vrakáči jde sehnat i s kabelem do 4.5k .
....tak fčera jsem to naládovala cédéčkama, a pěkně osolila,....ehm, asi si to budu ještě rozmejšlet,že to střelím.. Já bych zase chtěla bílé blinkry, a to je přes 6 litrů...Uvidím.