ahojky,jsem 2dny majitelem BMW 525TD kombi a trápí mě jedna věc.při rychlosti 90km/hod mi začne cukat volant,auto se strašně rozvibruje celé auti .okolo 100 to přestane.mám vyvážené kola 235/40/17 vpředu.co to může byt jiného.jinak je tu někdo z jihlavy???díky TOM
Tohle ale vypadá na nevyvážené kola! Mě to dělalo taky, a byl jsem po přezutí, tak jsem zajel do jiného pneuservisu a nechal převážit, dal další 4kyla , ale klepání přešlo.
ne to neni kolama mel sem stejny problem. zjistoval sem to vymenou od nejlevnejsich po nejdrazsi dily predni napravy a asi se budes divit ale je to nejdrazsi na te naprave. je to v haji hlavni spodni zaves kde je vlisovan vykyvny silenblok ktery je uz u tebe v haji. oprava za hodinu a penez to rameno stoji 2200 kus a silac 800ks.
ver mi staci pod to lehnout a uvidis
ja jsem menil horni i spodni ramena, cepy rizeni, ten silenblok vse je 2x strana leva prava. cena byla ruzna ja bral cast autokelly a cast autokrasny cast bildstejn a cast neco jineho.
doporucuji vse vymenit
ManyP píše:ne to neni kolama mel sem stejny problem. zjistoval sem to vymenou od nejlevnejsich po nejdrazsi dily predni napravy a asi se budes divit ale je to nejdrazsi na te naprave. je to v haji hlavni spodni zaves kde je vlisovan vykyvny silenblok ktery je uz u tebe v haji. oprava za hodinu a penez to rameno stoji 2200 kus a silac 800ks.
ver mi staci pod to lehnout a uvidis
Tim vykyvnym silentblok myslis co?Nehces to najit v ETK a hodit nam link?
Jinak kmity pri urcite rychlosti mohou byt samo hodne vecma, ale rozhodne mezi ne patri pneu, litaky, spravna velikost stredici diry na litaku.
Tohle vsechno se me projevovalo, kmitanim v urcite rychlosti.To je samozrejme pricina.Samozrejme to ze se to potom projevi tak radikalne to uz je dilem volne predni napravy.
tak toto je ciste prace na doma pokud aspon necemu rozumis mas na to naradi a nejsi lemra tak to neni problem jo a chce to mit garaz s dirou.
ten silenblk je videt jak bude vamackanej a ta guma potrhana. vubec zadny problem!
mimo kola ti ten volant rozechveji ne zokmitaji tak ze se nade pomale ani udrzet.
vim o cem se bavim
Nezaujaly mě jako že bych o ně měl zájem.
Spíš na E34 se takový moc nevidí. A já mám uchylku očumovat každý BMW okolo kterýho jdu.
Jinak na svým mám podobný kola a taky je chci prodat.
tu úchylku přesně znám,jen se musím kontrolovat abych si neklekal a nekoukal zblízka.... ...k tomu klepání,měl jsem stejný problém...laboroval jsem,nechal rovnat kola,přezouvat sem tam a furt něco,nakonec jsem přišel na to,že jsem měl 2 kola s menším středem asi o 1mm tudíž to šrouby nevystředily a kolo nesedlo přesně jak má a házelo tak jsem vyrobil provizorní kroužek a přestalo to teď musím sehnat 2 ks kroužků ale ještě nevím jaké a kde.....