Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Klima
Nevím jestli je to totéž, ale na tom spreji ja takovej podivnej návod, kterej se mi moc nezdál, tak jsem si nechal u prodejce vyhledat technický list od výrobce a tam bylo něco úplně jinýho ve stylu:GG píše:Sehnal jsem ji v APS na Praze 4 Chodově vedle Baumaxu. Měli 2 spreje, jeden za 500 a druhý za 400. No a na návodu je něco jako že se to má stříknout do nějakého ventilu nebo co? Já jsem to chtěl stříknout normálně na nasávání ventilace, ale když zapnu klimu, tak se zavřou klapkou.
- odstranit oba prachove filtry
- vypnout ventilátor
- hadičku spreje zasunout co nejhlouběji

- vystříkat celý obsah spraje tak půl napůl do obou vstupů
- vrátit filtry
- nechat asi 30minut působit
- půstit větráky naplno a klimu k tomu asi na 5 minut
Kdyby byl zájem, tak se mrknu, jestli ten popis ještě někde nevyštrachám.
Je to tak jak pišeš akorát nevím ty časy, dnes mi to dělali v servisu. To je potom jiný kafeMaca píše:Nevím jestli je to totéž, ale na tom spreji ja takovej podivnej návod, kterej se mi moc nezdál, tak jsem si nechal u prodejce vyhledat technický list od výrobce a tam bylo něco úplně jinýho ve stylu:GG píše:Sehnal jsem ji v APS na Praze 4 Chodově vedle Baumaxu. Měli 2 spreje, jeden za 500 a druhý za 400. No a na návodu je něco jako že se to má stříknout do nějakého ventilu nebo co? Já jsem to chtěl stříknout normálně na nasávání ventilace, ale když zapnu klimu, tak se zavřou klapkou.
- odstranit oba prachove filtry
- vypnout ventilátor
- hadičku spreje zasunout co nejhlouběji![]()
- vystříkat celý obsah spraje tak půl napůl do obou vstupů
- vrátit filtry
- nechat asi 30minut působit
- půstit větráky naplno a klimu k tomu asi na 5 minut
Kdyby byl zájem, tak se mrknu, jestli ten popis ještě někde nevyštrachám.