tak dej link na schema E39darmon píše:no tak ja si myslim presnej opak, protoze sehnat schema elektriky k autu je trivialni zalezitostkadlec píše:nemyslim si ze se tady a vubec kolem najde hodne lidi co maji pristup k tomuto schematudarmon píše: nejspis se podival do schematu![]()
![]()
![]()
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Řídící jednotka centrálního zamykání
-
- Klubové ID: 239
- Kontaktovat uživatele:
Jestli jsou někde nebo u někoho schemata , měl bych o ně zájem. Připojovací místa na E39 mám taky, doporučuji alarm který se dá ovládat orig.dálkou ale nelze vypnout klíčkem ve dvěřích. Montáž alarmu za 3hodky bude asi pěkná fušeřina, dobrému elektrikáři s vědomostí kam to napojit a odpovídající kvalitě to do staršího bavoráka může trvat cca 4-6 hod, dle typu. Jinak kdyby někdo měl zájem scháním jednoho dobrého autoelektrikáře.
-
- Klubové ID: 91
- Kontaktovat uživatele:
http://www.rb.com a uz mne to nebavi dokola vopakovat, jsou tam servisni manualy na petky ktery maj velmi kvalitni schemata
Tak jak to vidis s poskytnutim infoJohn píše:Jestli jsou někde nebo u někoho schemata , měl bych o ně zájem. Připojovací místa na E39 mám taky, doporučuji alarm který se dá ovládat orig.dálkou ale nelze vypnout klíčkem ve dvěřích. Montáž alarmu za 3hodky bude asi pěkná fušeřina, dobrému elektrikáři s vědomostí kam to napojit a odpovídající kvalitě to do staršího bavoráka může trvat cca 4-6 hod, dle typu. Jinak kdyby někdo měl zájem scháním jednoho dobrého autoelektrikáře.