Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
El. stahování oken
Na E39 mi nefunguje automatické zavírání řidičova okna (když držím tlačítko tak to jde) - po zmáčknutí do provní polohy, ve které by to mělo je jenom po dobu držení, se neděje nic a po z máčknutí do druhé, automatické polohy, se to chová jako by to bylo v té první. Otvíraní funguje tak jak má. Snad jsem to napsal pochopitelně
. Neví někdo kde bych měl hledat chybu?

Spínač je v pohodě, protože kontrolka na palubovce po zavření zhasne a vnitřní osvětlení taky.margos píše:Nemas kouslej dverni spinac? Podle toho jak pises, tak tak se to okno chova pri otevrenych ridicovych dverich..
A odkud jsi P-J? Ja mam ten ovladac oken doma jeden navic, kdyby jsi bydlel pobliz, muzeme to vyzkouset.
Do Vyškova to nemám až tak daleko (i když blízko vypadá taky jinak

Máš ten ovladač i s tlačítkem pro sklápění zrcátek?
-
- Klubové ID: 53
- Kontaktovat uživatele:
Ty mas sklapeni zrcatek? Ja mam oba dva, protoze ten s tou funkci sklapeni jsme tedka shanel, bo mi jezura nadelil sklapeci M5 zrcatka.. ale stejne tam neco potrebuju dopichnout, tak bych mohl omrknout co ty tam mas navic... Jinak ty vnitrnosti z toho ovladace jsou identicke, tak bysme ten muj co mam navic mohli prekuchnout do tveho
Jo mám.margos píše:Ty mas sklapeni zrcatek? Ja mam oba dva, protoze ten s tou funkci sklapeni jsme tedka shanel, bo mi jezura nadelil sklapeci M5 zrcatka.. ale stejne tam neco potrebuju dopichnout, tak bych mohl omrknout co ty tam mas navic...

Pokud to bude tím a po rozebrání se to totálně nerozletí tak klidně.margos píše:Jinak ty vnitrnosti z toho ovladace jsou identicke, tak bysme ten muj co mam navic mohli prekuchnout do tveho

A jezdíš teda někdy na ty Hranice, Zlín, nebo prostě někam trochu výš na sever?
Tak jsem na to dnes přišel.
Bylo hezky a navíc mi nehrál v řidičových dveřích středový reprák, tak jsem zhodil tapec a hned bylo všechno jasné. Středový reprák a kontaktní lišta proti servření oknem mají stejný tvar konektoru a nějaký "umělec" co měl auto předemnou ty konektory přehodil (stejně nepochpím, jak mohl někdo zapojit do vyhýbky kontaktní lištu a reprák na samostatný vývod). Takže stačilo přehodit konektory - okno jezdí, reprák hraje.

Bylo hezky a navíc mi nehrál v řidičových dveřích středový reprák, tak jsem zhodil tapec a hned bylo všechno jasné. Středový reprák a kontaktní lišta proti servření oknem mají stejný tvar konektoru a nějaký "umělec" co měl auto předemnou ty konektory přehodil (stejně nepochpím, jak mohl někdo zapojit do vyhýbky kontaktní lištu a reprák na samostatný vývod). Takže stačilo přehodit konektory - okno jezdí, reprák hraje.