Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
zavirani sibru..
-
- Klubové ID: 137
- Kontaktovat uživatele:
Mám 5-ku, okna i šíbr se mi automaticky zavře při podržení tlačítka zamykání na dálkáči. Šíbr se zavře jako poslední!!!toretto píše:hmm.. to je divny.. me neFugo píše:mě se při tomto postupu zavře i šíbr.myslínm že jde jako poslední.![]()
na cem je tahle funkce zavisla? (vybava, nejaky rele a pod..)
ty mas ale sedmu, ne? nedelaly to jen sedmy?
-
- Klubové ID: 449
no jo.. tak mate pravdu..
je to v poloze 2 (v 1. se nic nedeje..)
za cca 5s se zacne zavirat okno spolujezdce, kdyz je asi tak v polovine zacne okno ridice.. kdyz se to vse zavre, tak to ceka cca dalsich 5s a pak zacne sibr..
blby je ze clovek musi porad drzet klicek v poloze dve..
zas na druhou stranu lepsi, nez lezt do auta, strkat klicek do zapalovani a zavirat to rucne..
ale zjistil jsem vcera, ze nez se zamknou dvere, ze to jde zavirat i bez klicku.. ale je pri "vystupu" - pri nastupu nefunguje..

je to v poloze 2 (v 1. se nic nedeje..)
za cca 5s se zacne zavirat okno spolujezdce, kdyz je asi tak v polovine zacne okno ridice.. kdyz se to vse zavre, tak to ceka cca dalsich 5s a pak zacne sibr..
blby je ze clovek musi porad drzet klicek v poloze dve..
zas na druhou stranu lepsi, nez lezt do auta, strkat klicek do zapalovani a zavirat to rucne..
ale zjistil jsem vcera, ze nez se zamknou dvere, ze to jde zavirat i bez klicku.. ale je pri "vystupu" - pri nastupu nefunguje..
-
- Klubové ID: 449
zadnej bazmek.. prej to dela normalne.. ale dej vedet jak to je u tebe..psena píše:Myslim ze to soudruzi domysleli, ale ty mas nejakej bazmek.
Me to zavira za 5 tesne po sobe myslim ze kdyz nejsou otevreny okna tak sibr se spusti uz hned misto oken.Zitra o zkusim, ted se me uz nechce chodit 40metru k autu