Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
jak přepnout jazyk
Čau,gabo píše:pánové poradíte mi někdo jak mám přepnout jazyk na BC u E 39,BC mám odemknutý ale už nevím jak tam dostat němčinu, na testu 10 mi to ukazuje italštinu ale nepřišel jsem na to jak tam dostat němčinu?Dík za radu.
postup by měl být následovný :
1. klíček do polohy 2
2. podrž pravé tlačítko na palubovce(přepíná chybové hlášení)
3. objeví se ti "test nr.1"
4. zkus pravým tlačítkem najet až na "test nr.10"
5. zmáčkni levé tlačítko. Pokud se ti objeví "LOCK ON" vra? se pravým na "test nr.1"
6. zmáčkni levé tlačítko
7. objeví se např. "DG23278" čísla sečti a výsledek zapamatuj
8. zmáčkni pravé a najeď na "test nr.19"
9. zmáčkni levé tlačíto a znovu levým nastav výsledek, který Ti vyšel"
10. odemkneš testy. Pravým najedeš na "test nr.10" a zmáčkneš levé tlačítko.
11. (0=Deutschland, 1=UK, 2=USA, 3=Italien, 4=Spanien, 5=Japan, 6=Frankreich, 7=Canada, 8=Australien
snad Ti to půjde.
čau,zero05 píše:Čau,gabo píše:pánové poradíte mi někdo jak mám přepnout jazyk na BC u E 39,BC mám odemknutý ale už nevím jak tam dostat němčinu, na testu 10 mi to ukazuje italštinu ale nepřišel jsem na to jak tam dostat němčinu?Dík za radu.
1. klíček do polohy 2
5. zmáčkni levé tlačítko. Pokud se ti objeví "LOCK ON" vra? se pravým na "test nr.1"
6. zmáčkni levé tlačítko
11. (0=Deutschland, 1=UK, 2=USA, 3=Italien, 4=Spanien, 5=Japan, 6=Frankreich, 7=Canada, 8=Australien
snad Ti to půjde.
tak přesně takhle jsem postupoval ale když po odemčení testů najedu na ten test č.10, tak mi to akorát ukáže, že tam mám 3=I ale přepnout to na jiný jazyk nejde,zkoušel jsem všechny možný varianty ale nic, asi to fakt půjde jen po napojení na diagnostiku.
čau,gabo píše:čau,zero05 píše:Čau,gabo píše:pánové poradíte mi někdo jak mám přepnout jazyk na BC u E 39,BC mám odemknutý ale už nevím jak tam dostat němčinu, na testu 10 mi to ukazuje italštinu ale nepřišel jsem na to jak tam dostat němčinu?Dík za radu.
1. klíček do polohy 2
6. zmáčkni levé tlačítko
snad Ti to půjde.
tak přesně takhle jsem postupoval ale když po odemčení testů najedu na ten test č.10, tak mi to akorát ukáže, že tam mám 3=I ale přepnout to na jiný jazyk nejde,zkoušel jsem všechny možný varianty ale nic, asi to fakt půjde jen po napojení na diagnostiku.
tak já to zkoušel taky a pod testem deset mám jen němčinu.
Ptal jsem se známýho co dělá u Bichla a ten mi sdělil, že to je jen země prodeje. Jinak přes diagnostiku.
čau,Baxon píše:zkus klíček do první polohy (nebo až do druhé, nevím přesně) a při tom držet to pravé tlačítko na CHECK CONTROL asi 20-30 vteřin. Měl by zkočit další jazyk. Opakuj dokud tam nebude němčina.
zkoušel jsi to takhle přepínat?Protože podle mě když to tlačítko podržím tak mi tam maximálně skočí test nr...a dál nic i když mám ten palubák odemčený?????
-
- Klubové ID: 208
- Kontaktovat uživatele:
ano skoušel a byla to první poloha klíčku, ale na e34, na sedmičce negabo píše:čau,Baxon píše:zkus klíček do první polohy (nebo až do druhé, nevím přesně) a při tom držet to pravé tlačítko na CHECK CONTROL asi 20-30 vteřin. Měl by zkočit další jazyk. Opakuj dokud tam nebude němčina.
zkoušel jsi to takhle přepínat?Protože podle mě když to tlačítko podržím tak mi tam maximálně skočí test nr...a dál nic i když mám ten palubák odemčený?????
na e 34 to takhle funguje ale na mý E 39 to takhle nejde(jen pro úplnost E 39 je pětka)ale jinka dík za radu.....Baxon píše:ano skoušel a byla to první poloha klíčku, ale na e34, na sedmičce negabo píše:čau,Baxon píše:zkus klíček do první polohy (nebo až do druhé, nevím přesně) a při tom držet to pravé tlačítko na CHECK CONTROL asi 20-30 vteřin. Měl by zkočit další jazyk. Opakuj dokud tam nebude němčina.