Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
tak uz mam nove auti: bmw 525iA :)
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
Tak vypadá fajn at slouží a bacha at se ti na ten interier nelepi moc homo 4% 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
- Klubové ID: 570
- Kontaktovat uživatele:
Pěkné, ten interiér je zajímavej, udělej víc jeho fotek.
Tu tmavou parabolu sezenes primo od helly, ale budes to muset zaplatit.
Normál sklo přímo od helly cca 1700 kč
Zkus jim napsat.
http://www.hella.cz
ještě k tomu dát tmavší přední blinkry
A zadní světla s bílou blikačkou
Tu tmavou parabolu sezenes primo od helly, ale budes to muset zaplatit.
Normál sklo přímo od helly cca 1700 kč
Zkus jim napsat.
http://www.hella.cz
ještě k tomu dát tmavší přední blinkry

A zadní světla s bílou blikačkou
-
- Klubové ID: 1562
- Kontaktovat uživatele:
diky
ten interier..mno ne ze by se mi uplne zamlouval ale zvknout se na to da
ad lampa..mno v kastliku sme nasel kus cerneho plastu na to zatmaveni takze by ji teoreticky stacilo rozebrat a dat to tam..obavam se ale ze to nebude zadna sranda
dneska sme nahodil gumy na zadek(predni disky sebou nemam,potreboval sme mit misto v kufru)...mno sou tam 255/40/17 a jesteze se daji sehnat starsi jinak bych se nedoplatil..ale vypada to krute
automat se docela da..mel sem z neho strach ale neni to tak zle..akorat ta spotreba..dneska 20km po praze prumerna spotreba 13litru...
edit:
jo kdyz to bylo zvedle tak sme zjistil ze tlumice sou stelovatelne koni..semsi rikal ze mi to prijde nejake tvrdsi
puvodne sme to chtel snizovat ale s tema gumama vzadu to nejde

ten interier..mno ne ze by se mi uplne zamlouval ale zvknout se na to da

ad lampa..mno v kastliku sme nasel kus cerneho plastu na to zatmaveni takze by ji teoreticky stacilo rozebrat a dat to tam..obavam se ale ze to nebude zadna sranda
dneska sme nahodil gumy na zadek(predni disky sebou nemam,potreboval sme mit misto v kufru)...mno sou tam 255/40/17 a jesteze se daji sehnat starsi jinak bych se nedoplatil..ale vypada to krute

automat se docela da..mel sem z neho strach ale neni to tak zle..akorat ta spotreba..dneska 20km po praze prumerna spotreba 13litru...
edit:
jo kdyz to bylo zvedle tak sme zjistil ze tlumice sou stelovatelne koni..semsi rikal ze mi to prijde nejake tvrdsi
puvodne sme to chtel snizovat ale s tema gumama vzadu to nejde

-
- Klubové ID: 58
- Kontaktovat uživatele:
13l po Praze?Ja kdyz jsem naposledy zapl BC tak me to v Brne zivejsi jizdou ukazalo asi 15,5´( to stejne mam i zavodnim okruhu
)Radsi si BC neprepinam...
myslim ze kdyz pojedes dalku po dalnici tak se mozna dostanes dost nizko protoze ta petka je o neco delsi nez u manualu.Ja jsem mel na dalnici minimum 7,8 L.

myslim ze kdyz pojedes dalku po dalnici tak se mozna dostanes dost nizko protoze ta petka je o neco delsi nez u manualu.Ja jsem mel na dalnici minimum 7,8 L.