Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
fota new e34 525i by ManyP
-
- Klubové ID: 58
- Kontaktovat uživatele:
Krasny! Ten predni spojler je tem co nabizel ATshop?Ty prahy i ten zadni podnaraznik je velmi elegantni.Mohl jsi npsat vybavicku, vidim jen ele sicny, ale pocitam ze tam toho bude vic!
Barva super, kola super jen to Mko bych sundal...
A jeste je na te fotce optickej klam, ze to ma jen jednu koncovku, to je blbost ne?

Barva super, kola super jen to Mko bych sundal...
A jeste je na te fotce optickej klam, ze to ma jen jednu koncovku, to je blbost ne?
-
Jawak
- Člen Klubu
- Klubové ID: 125
- Kontaktovat uživatele:
Ještě jeden dotaz, -jakou cenu by měla pro vás e34 525iA, rv 1992 (nevím který měsíc), Diamantschwarz-metallic, klimatronic, sportsícny, šíbr, elektrony, tažné zařízení. Najeto 210tkm - 1. majitel, vždycky servis u BMW
Mám nabídku, je to auto po starém pánovi (jeho syn (40-50let) je mistr co dělá v BMW Niederlassung Bonn) takže to auto nezná nic samo domo, znám toho mistra - byl jsem tam měsíc na praxi
Co se mně na tom autě nelíbí že je to automat a nevím jestli má Vanos nebo ne... Vanos se totiž poprvé objevuje až v srpnu 1992
Mám nabídku, je to auto po starém pánovi (jeho syn (40-50let) je mistr co dělá v BMW Niederlassung Bonn) takže to auto nezná nic samo domo, znám toho mistra - byl jsem tam měsíc na praxi
Co se mně na tom autě nelíbí že je to automat a nevím jestli má Vanos nebo ne... Vanos se totiž poprvé objevuje až v srpnu 1992
klimatronic?Jawak píše:Ještě jeden dotaz, -jakou cenu by měla pro vás e34 525iA, rv 1992 (nevím který měsíc), Diamantschwarz-metallic, klimatronic, sportsícny, šíbr, elektrony, tažné zařízení. Najeto 210tkm - 1. majitel, vždycky servis u BMW

-
- Klubové ID: 102
- Kontaktovat uživatele:
no vybava vse az na el v oknech ale to tam hodim z teho sveho byvaleho ale az tak v lete jinac to ma klimu, neorigo sibr (bohuzel), sedacky m5 cerna kuze v elektrine, samosvor, servisni kniha, vse nove brzdy, remeny, oelje, tad jinac tam byli kola origo v 15 ale ty uz sou pric. jo a je tam tempomat. je tam delanej podvozek ale nejsem si jist s firmou.
tot vse
tot vse
-
- Klubové ID: 102
- Kontaktovat uživatele:
ten zadek a prahy tak uz byli kdyz sem tu kupoval. takz nevim kde to sehnat ale ten predek mam jeste jeden doma nahradni a asi si ho kvuli te kvalite ceskych silnic necham.
jinak ta cena za kterou sem to koupil je celych 65000kc akorat bez techto kol a bez tech kozenych sedacek jinac to mela 30leta divenka z brna takova fajn baworacka.
ale stalo me to hodne sil unest minuleho majitete zenskou ale rozumnela temu tak sem si zvykl
jinak ta cena za kterou sem to koupil je celych 65000kc akorat bez techto kol a bez tech kozenych sedacek jinac to mela 30leta divenka z brna takova fajn baworacka.
ale stalo me to hodne sil unest minuleho majitete zenskou ale rozumnela temu tak sem si zvykl