Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Velké problémy
tak dámy a pánové nastaly mě opravdu velké problémy s mojí 525 TD
dneska jsem zastavil u pumpy všechno OK. Pak jsem chtěl nastartovat
auto a rozsvítily se mě najednou kontrolki motoru a žhavení a už to nezhaslo a tím pádem jsem to nenatočil s motorem to točilo jako blázen
a nic a tak jsem skončil a auto mám u pumpy a jsem z toho pěkně
hotovej. Co na to říkáte .
dneska jsem zastavil u pumpy všechno OK. Pak jsem chtěl nastartovat
auto a rozsvítily se mě najednou kontrolki motoru a žhavení a už to nezhaslo a tím pádem jsem to nenatočil s motorem to točilo jako blázen
a nic a tak jsem skončil a auto mám u pumpy a jsem z toho pěkně
hotovej. Co na to říkáte .
řeknu ti přesně co to je. je v hajzlu hlavní relé. je v motorovém prostoru napravo, jak je řídící jednotka motoru a abs. je to jedno z těch dvou relé co tam jsou, te´d nevím tu barvu ale určitě ho poznáš, jde k nemu tlustý červený drátek
. zapni klíček a zkus do nich klepnout, když to nepujde, tak rozdělat.
-
- Klubové ID: 151
- Kontaktovat uživatele:
to je slovo do pranice.tds píše:řeknu ti přesně co to je. je v hajzlu hlavní relé. je v motorovém prostoru napravo, jak je řídící jednotka motoru a abs. je to jedno z těch dvou relé co tam jsou, te´d nevím tu barvu ale určitě ho poznáš, jde k nemu tlustý červený drátek

To lubos: Máš tu už několik threadů o tom, že ti to nejede od spodních otáček, teď zase, že ti to nejede vůbec a podobně. Já teď nevim, co je aktuální a jak to jde za sebou, ale pokud ti to zůstalo na benzince potom co ti to špatně jezdilo od spodu, tak je to čerpadlo vstřikovací.
ted to je v servizu tak uvidím co stím je ale na 99 % to tuším že ten celej problém je jen a jen v čerpadlevoko21 píše:to je slovo do pranice.tds píše:řeknu ti přesně co to je. je v hajzlu hlavní relé. je v motorovém prostoru napravo, jak je řídící jednotka motoru a abs. je to jedno z těch dvou relé co tam jsou, te´d nevím tu barvu ale určitě ho poznáš, jde k nemu tlustý červený drátek
. zapni klíček a zkus do nich klepnout, když to nepujde, tak rozdělat.![]()
To lubos: Máš tu už několik threadů o tom, že ti to nejede od spodních otáček, teď zase, že ti to nejede vůbec a podobně. Já teď nevim, co je aktuální a jak to jde za sebou, ale pokud ti to zůstalo na benzince potom co ti to špatně jezdilo od spodu, tak je to čerpadlo vstřikovací.