Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Radio

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
mkalous
Klubové ID: 64
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od mkalous »

Zdravim, mam mensi problem. Dnes jsem se vrtal v aute, respektive receno v radio a ouha. Mam e34, radio BMW Bavaria Elektronik CD 2, + origo bmw zesilovac,+ sadu 10-ti origo repro BMW a elektrickou antenu v levym zadnim blatniku.
A resil jsme problem, jak a kam dat neorigo zesilovac na antenu (slabej signal radia). Tak mi bylo porazeno, ta to dam na bilej drat, ketrej vytahuje antenu. To jsme udelal. Jenze, mel jsem vyndane radio, sundanou z nej tu koncovku s dratama, chtel jsme na ten jeden pichnout kabel proudovej od toho zesilovace, nakonec jsme ho do koncovky nepichnul, dal jsme ho proste nekde uprostred dratu. Vse jsem vratil, zapnul a nic. Radio se rozsviti, diplej naprosto cistej bez znaku a pismen a radio jen lehoucce sumi.... Das ist alles.
A ted mi nekdo poradte, co se mohlo pos.at. Jeste jeden detail, kdyz jsme to rozdelaval a daval dohromady, tak jsme mel radio polocene na celnim displeji....tudiz se mohlo cokoliv zmacknout.

Nevite nahodou, co se s nim mohlo stat? Trochu mi v autu chybi, ze tam nic nehraje... :-(

kdyztak prikladam obrazek radio pro predstavivost.....

Diky za napady.
Přílohy
radio.JPG
radio.JPG (53.1 KiB) Zobrazeno 898 x
mkalous
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od mkalous »

jo, a jeste jedne poznatek. okolo silvetsra jsem mel z auta vyndanou baterku, zhruba dva dny a po zpetnem vraceni baterky do auta mi radio fungovalo hned, bez jakehokoliv zadavani hesla a podobne.... proste jsem ho zapnul a chodilo.....
ted jsme ho mel odpojene od kabelu..... baterka v aute zustala. je v tom nejaky rozdil?
margos
Klubové ID: 53
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od margos »

zkousel jsi ten antenni zesilovac oddelat? Jestli ne, zkus to a pokud se radio nerozbehne, jako ze mam pocit, ze ne, tak je odpalenej koncovej zesilovac, v horsim pripade to odneslo cely radio :? Kdo ti radil, at to das k vytahovani anteny, kdovi co v tom beha, mel jsi to pripojit k necemu, co se spousti otocenim klicku - ventilator, svetla, cokoliv..
mkalous
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od mkalous »

no, tvuj postreh jsem si sice precetl az ted, ale s klidnym svedomim mohu konstatovat, ze vcera odpoledne po napsani prispevku jsem z toho ten "zesik" sundal a vse vratil do puvodniho stavu a stejne to nehraje. Displei se rozsviti (jenom podsvetleni, zadne znaky a tak podobne na nem nejsou), radio z repraku jenom sumi, Jako kdyz naladis "LW" nekam mimo stanice a nechas to sumet a co je nejhorsi, jakmile v aute zapnes nejakej spotrebic (vetrak, blinkr, sterace,....) tak to v radiiu, slysim to z repraku, krasne lupne a prskne....
Takze jsem na nem neco opravdu oddelal...

Ale dekuji za radu. zkusim ho dat k elektrikarovi a uvidime, co mi k tomu rekne.
mkalous
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od mkalous »

jeste me tak napadlo, jestli k tomuhle radiu nema nekdo nejakej manual, nebo tak neco?

dalsi otazka, jesti nahodou nema nekdo rozepsany konektory (co ktere znammenaji) v te "brutalni" koncovce u toho radia

a jestli se k tomu da pripojit cd menic..... (ma to zezadu nejakej konektor, ale nevim, jestli je to ten spravnej k pripojeni zesilovace... :-)

Diky
Odpovědět