Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

volant

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
David

#1 Příspěvek od David »

-Měl bych taovou technickou-proč je pod volantem v tom věnečku asi 2 kilometry tý bílý pásky :?: Marně sem si nad tim dneska lámal hlavu když sem vyndaval vystřelenej pytel :choon:
jo a ješt jedna záhada :arrow: mám pod rezervou dvě škatulky :) z každe znich vedl kabael do konektoru přívodního kabelu k zadním světlum a byly do sebe zacvaknutý. Takže zadní světla byly odpojený. Kabel ke škatuli je opatřený ještě jedním konektorem-který má piny v jedné řadě a né jako origo konektor ke světlum ve dvou. Netušim kčemu to tam je :sarcasm:
martinmasat

#2 Příspěvek od martinmasat »

dej foto ale jediné co mě napadá je tažné zařízení.
gamers

#3 Příspěvek od gamers »

nevypadajity krabece takhle?
Přílohy
hella.jpg
hella.jpg (32.12 KiB) Zobrazeno 1451 x
David

#4 Příspěvek od David »

gamers píše:nevypadajity krabece takhle?

No to sou přesně voni :lol: Škoda že mi nenechali v autě i ty lampy :( No a co tam maj teda za fc?Je to tam kuli těm led diodám?
margos
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od margos »

David píše:

No to sou přesně voni :lol: Škoda že mi nenechali v autě i ty lampy :( No a co tam maj teda za fc?Je to tam kuli těm led diodám?

je to kvuli tem diodam a hlavne kvuli check controlu, aby ti ty novy lampy nehlasily chybu. Ty lampy se daj v pohode sehnat :wink:
Zave
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Zave »

margos píše:
David píše:

je to kvuli tem diodam a hlavne kvuli check controlu, aby ti ty novy lampy nehlasily chybu. Ty lampy se daj v pohode sehnat :wink:

na to staci jeden odpor aby ti to nebral Check kontrol
margos
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od margos »

Zave píše:
margos píše:
David píše:[quote="gamers"]nevypadajity krabece takhle?

na to staci jeden odpor aby ti to nebral Check kontrol[/quote]
tak to nestaci, puvodne jsou tam ziveny dve zarovky oproti 8 diodam - tezko ti odebere tolik watu, takze pokud tam das jen odpor, tak do dvaceti minut se roztavi a vodrovnas jeste ty diody
Zave
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Zave »

margos píše:
Zave píše:
margos píše:[quote="David"][quote="gamers"]nevypadajity krabece takhle?

na to staci jeden odpor aby ti to nebral Check kontrol[/quote]
tak to nestaci, puvodne jsou tam ziveny dve zarovky oproti 8 diodam - tezko ti odebere tolik watu, takze pokud tam das jen odpor, tak do dvaceti minut se roztavi a vodrovnas jeste ty diody[/quote]

na xenony to funguje... :wink: nehadej se semnou... a to ma jeste vetsi odber :wink:
gamers

#9 Příspěvek od gamers »

no xenon ma obrovsky odběr při startu ale pak
Výbojka potřebuje v autě se jinak nevyskytující napětí,to děla trafo pro start až 27kV, pro běžné napájení po startu pak 85V SS 400Hz. Spotřeba je 40A při startu (asi 400us), dále pak cca 20A po dobu 10 vteřin po startu a poté cca 10A, po ustálení je spotřeba 3A.!!!!!
Zave
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Zave »

gamers píše:no xenon ma obrovsky odběr při startu ale pak
Výbojka potřebuje v autě se jinak nevyskytující napětí,to děla trafo pro start až 27kV, pro běžné napájení po startu pak 85V SS 400Hz. Spotřeba je 40A při startu (asi 400us), dále pak cca 20A po dobu 10 vteřin po startu a poté cca 10A, po ustálení je spotřeba 3A.!!!!!

no a pochybuju ze takovy proud odebiraji zadni svetla 8)
gamers

#11 Příspěvek od gamers »

to cojsem vypsal plati pro xenon zadek ma odběr puvodní 2x5watove žarovky
Odpovědět