Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E39 - rozdelani zadnich sedadel
-
- Klubové ID: 5
- Kontaktovat uživatele:
nejsem si uplne jisty, ale myslim ze vyhodit spodek (ten co se vyndava aby ses dostal na bateru) a tam nekde by se to melo dat odsroubovat, ale jisty si nejsem...margos píše:nevite jak rozhodit zadni sedadla abych se dostal k zadnimu platu? Z kufru to asi nebude, pod tapecama jsem nenasel zadny srouby a nerad bych to pacil abych neco ulamal.. dikec
Vytrhnout sedák směrem nahoru, sundat opěrky hlavy, vyšroubovat šrouby pod opěradlem a opěradlo vysunout směrem nahoru. Pro sundání plata je nutné odstranbit i tapecírunk okolo zadních lampiček.margos píše:nevite jak rozhodit zadni sedadla abych se dostal k zadnimu platu? Z kufru to asi nebude, pod tapecama jsem nenasel zadny srouby a nerad bych to pacil abych neco ulamal.. dikec
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Já teda mám baterku u E39 v PZ blatníku.RuDoSh píše:nejsem si uplne jisty, ale myslim ze vyhodit spodek (ten co se vyndava aby ses dostal na bateru) a tam nekde by se to melo dat odsroubovat, ale jisty si nejsem...
-
- Klubové ID: 53
- Kontaktovat uživatele:
baterku taky mam vzadu v kufru, ale zda se mi to cele nejake pevne, no uvidim zitra se do toho pustim.. Jo, ja mam na tech sedadlech takovy ty vyklapny sicny pro maly decka, treba bude nekde pod tim ukotveni... Ale ty operky hlavy jsem uz mel venku a zadny srouby jsem tam nevidel, no doufam, ze to tam bude tak nejak 

Čau.odělaš sedák,zohneš se a pod opěradlem dole na podběhu zadního kola jsou na každé straně tři plastové matičky na 10ku klíč.Odšroubuješ a opěradlo zdvihneš směrem ke stropu,je v horní části pověšeno na dvou háčcích.Ty matičky dole jsou jenom takové zajištění pro případ že bys jezdil po střeše.Visí to hlavně na těch háčcích,žadné jiné matičky ani šroubky jsem nenašel.Demontáž+montáž dva lidé 7 min.
Ty šroubky jsou dole pod opěradlem, ne pod opěrko hlavy. A sedák jde opravdu dost ztuha, je to tam nacvaknutý.margos píše:baterku taky mam vzadu v kufru, ale zda se mi to cele nejake pevne, no uvidim zitra se do toho pustim.. Jo, ja mam na tech sedadlech takovy ty vyklapny sicny pro maly decka, treba bude nekde pod tim ukotveni... Ale ty operky hlavy jsem uz mel venku a zadny srouby jsem tam nevidel, no doufam, ze to tam bude tak nejak