Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Bořená E39

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
skautik Čestný člen
Čestný člen

#21 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Anonymous píše:urcite to nech bily,neblazni s jinou barvou jak to pak bude vypadat(dvoubarevne) :!:

to je pravda, krome toho by jsi musel / mel strikat i vnitrek a to je lepsi vazne komplet odstrojit, to se nevyplati
RedBaron
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od RedBaron »

Ještě se zeptám, za kolik ji přivezeš? Možná bych věděl o jedný E39. Je to modrá metla, černá kůže, sedačky v elektrice, klima, multifunkční volant, rok 97, de facto jenom odřená, po spravení a laku by měla stát něco jako 220+ ..?? Je to ten nejlepší motor na poměr spotřeba - výkon, a to 528i s automatem. Minulý majitel má průměr nějakých 9.3 za celou dobu. Můžu dodat kontakt.
David

#23 Příspěvek od David »

skautik píše:
Anonymous píše:urcite to nech bily,neblazni s jinou barvou jak to pak bude vypadat(dvoubarevne) :!:

to je pravda, krome toho by jsi musel / mel strikat i vnitrek a to je lepsi vazne komplet odstrojit, to se nevyplati

Stim samozřejmě počítám že by se musela komplet odsrojit a vyřezat okna, neni to zas tak strašný, už sem to dělal a stim že se to nevyplatí nemáš zas tak uplně pravdu. Jsou auta kde bílá barva znamená při prodeji 20 tisíc dolu :wink: Musim to ještě probrat s lakýrou, no a pokud novej odstít, tak asi ta černá perle?-je to fakt rána- névíte jakej má origo název?
David

#24 Příspěvek od David »

RedBaron píše:Ještě se zeptám, za kolik ji přivezeš? Možná bych věděl o jedný E39. Je to modrá metla, černá kůže, sedačky v elektrice, klima, multifunkční volant, rok 97, de facto jenom odřená, po spravení a laku by měla stát něco jako 220+ ..?? Je to ten nejlepší motor na poměr spotřeba - výkon, a to 528i s automatem. Minulý majitel má průměr nějakých 9.3 za celou dobu. Můžu dodat kontakt.

No už sem jí dovez, je to holátko, takřka bez výbavy což je u 5tkový řady celkem provar, no ale cena pod 100t to kompenzuje :wink:
margos
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od margos »

ja bych volil klasickou cernou, me osobne se libi vic, nez cerna perlet, kterou mam taky :) Jen tak pro zajimavost, videl jsi e39 v cervene barve? To je snad nejhezci barva na ni 8)
Přílohy
bmw_016.jpg
bmw_016.jpg (35.2 KiB) Zobrazeno 1084 x
psena
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od psena »

Cervena se mi zase tak nelibi(krom M3 E 46), ale hlavne je to problematicka barva co se tyce udruby, to se netyka novyho auta, myslim tak vic jak 8 let uz zacinaji problemy...
Zave
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od Zave »

margos píše:ja bych volil klasickou cernou, me osobne se libi vic, nez cerna perlet, kterou mam taky :) Jen tak pro zajimavost, videl jsi e39 v cervene barve? To je snad nejhezci barva na ni 8)

jj ta cerna to je krasa.. par sem jich videl a uplne supr!! :wink: a ta cervena... je pekna ale myslim ze to se spis hodi na nejaky mensi auta :wink:
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od matal Moderátor »

Já mám bílou E34 a když ji napucuju tak je to taky krasavec. Bílá má taky něco do sebe... :wink: Rozhodně já bych to nechal tak jak to je a urcitě je jednodušší nalakovat dva blatníky a hapnu než celý auto...můj názor...
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
Martinéz

#29 Příspěvek od Martinéz »

pokud si ji chces nastrojit, tak bila bude luxuska, mozna vazne klidne nechat..

jinak ta M5 v imolarot je fakt cool, uz sem jednu videl v Mpaketu. Mama ma tu samou na e46 v Mpaketu a ac je to jakkoliv zenska barva, je to jak lapac pohledu kolemjdoucich..
David

#30 Příspěvek od David »

margos píše:ja bych volil klasickou cernou, me osobne se libi vic, nez cerna perlet, kterou mam taky :) Jen tak pro zajimavost, videl jsi e39 v cervene barve? To je snad nejhezci barva na ni 8)

Na té fotce to vypadá moc pěkně. Chtěl bych jí vidět na vlastní oči. Musí to bejt fakt rána :!:
David

#31 Příspěvek od David »

Tak dneska sem dokončil odstrojování pškozených věcí a je toho celkem kopice-hlavně fšemožný plasty a plastíky doufám že se mi to podaří fše poschánět. Nejraději bych to koupil najednou, ale co sem volal na inzeráty, tak bych sjezdil celou ČR a ještě by mi půlka věcí chyběla. Takže to vypadá nejspíš na nějakej vrakáč. De mi o co nenižší ceny-takže asi Praha. Doporučili by ste mi něco? Klidně i někde jinde, na vzdálenosti mi zas tak moc nezáleží, pokud tam nakoupi vše co potřebuju. Rád bych v pátek vyrazil pro díly a přes výkend to z části nastrojil.
margos
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od margos »

No ze by zrovna v praze byly nejlevnejsi vrakace se rict neda, ba naopak. Zkus vsechno vypsat sem a uvidis, Milda ma doma celou borbu, urcite se hodne veci tu pozhani, plecharinu bych dal novou, za ty ceny co se to da koupit u elitu nebo autokelly to na vrakarne nesezenes. Jinak kontakt na jeden vrakac v praze, kde maj snad i nemozny je 602 283 228, Na harfe 8, vedle sazka areny 8)
David

#33 Příspěvek od David »

margos píše:No ze by zrovna v praze byly nejlevnejsi vrakace se rict neda, ba naopak. Zkus vsechno vypsat sem a uvidis, Milda ma doma celou borbu, urcite se hodne veci tu pozhani, plecharinu bych dal novou, za ty ceny co se to da koupit u elitu nebo autokelly to na vrakarne nesezenes. Jinak kontakt na jeden vrakac v praze, kde maj snad i nemozny je 602 283 228, Na harfe 8, vedle sazka areny 8)

To máš pravdu že od Elitu sou nějaký díly levnější než na vrakárně-např. blatník cca 1500Kč s dph a vrakárna cca 1800, ale mám strach že to nebude sedět- nemám s neoriginální plechařinou dobrý zkušenosti. Kapotu nemá smysl kupovat novou resp. repliku za cca 8000Kč když na vrakárně chtěj okolo 4.500Kč. Kluci už mi tu nabízeli nárazník a světla, ale jak sem psal nemůžu sjezdit celou ČR, potřebuju většinu věcí nakoupit na jednom místě. Dík za typ- brnknu tam a poptám se jaký maj ceny.
kutil

#34 Příspěvek od kutil »

no troufnu si řict že drubné plasty se většinou oplati koupit i origo nové když mrkneš do ETK na ty ceny tak mnohdy zjistíš že než objiždět pul republiky tak to vcelku vyjde na stejno a bez shánění (mám na mysli sahary,gril,podběhy,lišty)rozhodně to ale neplati pro plechařinu ta se oplati sehnat origo použitá s nahražkama s udřeš a bude to vypadat stále rozlezle.A s tou změnou barvy to není až tak velký problém pokud si to děláš sám(dělal jsem už asi na 7 vozech) horší je to když to máš někomu platit někdy neví co by za to chtěli NO A VŠE JE TO O PENĚZICH
martinmasat

#35 Příspěvek od martinmasat »

neparkuje v malešicích na limuzský????
gamers

#36 Příspěvek od gamers »

Tak jak pokračuješ ? co ti ještě chybí z dílu ?
David

#37 Příspěvek od David »

Tak to vypadá že v pátek vyrazim na Harfu pro díly. Volal sem jěště do Klecan, Úvaly, Panenské Břežany a Harfa z toho vyšla nejlíp, jednak tam maj všechno a i ceny sou asi nejnižší :arrow: kapota od 3000, nárazník od 2000, chladičovka 2000, světla 3900, blatník 1800. To sou takový ty hlavní věci, pak potřebuju kopici pikačovin-vrtuli, plasty kolem chladiče, sklo levýho zrcátka, trubku ke cooleru, gumu kolem dveří, mlhovky, sklo do PP dveří, volant, záslepku na spolujezdcův pytel, origo rádio a repro s mřížkou do zadního plata, LZ světlo, no nevim možná eště něco objevim je to dost odrbaná šunka :?
gamers

#38 Příspěvek od gamers »

když tam budež zeptej se na m-paketove narazniky :o
David

#39 Příspěvek od David »

gamers píše:když tam budež zeptej se na m-paketove narazniky :o
dneska jsem na jeden volal- Brno za 4.500Kč :arrow: 777577599
Milda

#40 Příspěvek od Milda »

David píše:
gamers píše:když tam budež zeptej se na m-paketove narazniky :o
dneska jsem na jeden volal- Brno za 4.500Kč :arrow: 777577599