Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Řazení
-
- Kontaktovat uživatele:
jen se chci podělit o jednu zkušenost,třeba je to známá věc....ve čtvrtek večer mi na křižovatce vypovědělo službu řazení.V domění,že tam je neutr.pustím spojku a auto poskočilo a chcíplo.Byla tam 5.tak chvilku kvrdlám pákou a bylo znát ,že to není úplně ok,šla tam jen 1,3,5, ..2 a 4 občas a to ještě když jsem hodně přitlačil....Dorazil jsem domu,celou cestu jen 3 a 5,druhý den volám jednomu člověku čím to může být,potřeboval jsem v poledne odjet,jeden tvrdil,že převodovka půjde ven a že to je ve skříni atd.Druhý,že tam je hlin.táhlo a buď je zlomené nebo vypadlá pojistná podl.A naštěstí to bylo podložkou na uchycení toho hlin.táhla,což se jenom na heveru nasadilo zpět a bylo to .Ale jak říkám asi to není nic nového.Při představě,že budu kupovat převodovku se mi dělalo mdlo.Nevím ale jak zamezit aby se to neopakovalo.
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Klubové ID: 90
- Kontaktovat uživatele:
to myslim bude jen tema tahlama, teda spis tim jednim tahlem... vymen ty spojky, muzes v tom mit vule a timapdem ti paka jde az do kraje ale rychlost tam ejde narvat... nad timto problemem sem stravil nekolik hodin, pak sme trochu ohl ten fofrklacek a ted jde radit uplne krasne...divinol píše:jen se chci podělit o jednu zkušenost,třeba je to známá věc....ve čtvrtek večer mi na křižovatce vypovědělo službu řazení.V domění,že tam je neutr.pustím spojku a auto poskočilo a chcíplo.Byla tam 5.tak chvilku kvrdlám pákou a bylo znát ,že to není úplně ok,šla tam jen 1,3,5, ..2 a 4 občas a to ještě když jsem hodně přitlačil....Dorazil jsem domu,celou cestu jen 3 a 5,druhý den volám jednomu člověku čím to může být,potřeboval jsem v poledne odjet,jeden tvrdil,že převodovka půjde ven a že to je ve skříni atd.Druhý,že tam je hlin.táhlo a buď je zlomené nebo vypadlá pojistná podl.A naštěstí to bylo podložkou na uchycení toho hlin.táhla,což se jenom na heveru nasadilo zpět a bylo to .Ale jak říkám asi to není nic nového.Při představě,že budu kupovat převodovku se mi dělalo mdlo.Nevím ale jak zamezit aby se to neopakovalo.

U BMW 528i mám problém s řazením jedničky a je jedno jestli za studena nebo za tepla,prostě když ji tam chci dát tak nejde,musím dát trojku se sešláplou spojkou a pak hned dám jedničku a v pohodě,po vyšlápnutí spojky se problém opakuje jednička tam zase nejde.Na křižovatce mě to pěkně sere. Co dělat?