E34-kmitání volantu při brždění
-
britva
-
Kubajs
dy? to mam na myslyKubajs píše:a měnils, pokud tam máš,na tyči řízení to uložení?cassidi@seznam.cz píše:pánové s tím klepáním do volantu při brždění mám také své zkušenosti. Jsem po výměně kotoučů, desek, všech ramen opravdu všech!! prostě celý předek nový vše originál a dělá to stejně akorát, že ne při brždění ale od 100-110 ale opravdu trochu spíš se volant jenom chvěje. jinak to píská jako prase při brždění.
-
Doktor1
- Klubové ID: 78
-
Yret
-
Zave
- Klubové ID: 90
-
michal
presne tak,go predni napravy a budes koukat na to luxusni svezenihadice píše:no spíš bych to viděl na ty silný ramena s těma vlisovanejma silentblokama,a taky tyčky stabilizátoru +nový tlumiče.Řešil jsem taky to samý už mě to taky sralo že to je pořád horší dokonce to začalo dělat i při mýrném projíždění pravotočivé zatáčky i bez brzd.tak jsem se nasral a jak říkám výměna těchto dílů byla nutná,nakonec i kulové čepy na tyči řízení a je to fuck good.
neni to zrovna nejlevnejsi zalezitost,temer kazda e34 po par letech jezdeni u nas predek KO,pak to dela tyhle problemy
-
divinol
jen jsem se chtěl dotázat,...při brždění mi kmitaly kola,vyměnil jsem silentbloky na stabil, a je klid ale nastal ajiná chyba která se před tím neprojevovala....od 100km/h nahoru při nerovnostech a v zatáčkách odskakuje auto a po rovině se celé klepe,prý tlumiče a nedělalo to před tím proto,že byla vůle v těch silentblokách a teď jak se to zpevnilo tak všechno jde to špatného tlumiče...je to možné?.....abych neměnil furt něco a problém by byl stejnej......je mi záhadou,že to nedělalo před tím tak nevím co je na tom pravdy....
-
divinol
-
gabo
-
MARTIN
OPTIMAL je jeden z nejhorších dílů na světě , kamarádovi v prodejně náhradních dílů reklamovali zákazníci 70% zakoupených dílů a řešil i několik vážných nehod díky utrženému kotouči nebo prasknutí spodní kulové opěrky.(samozřejmě OPTIMAL přestal okamžitě prodávat )Yret píše:Privezl jsem si je z německa.
Firma Optimal a desky taky Optimal
Postup montáže jsem dodržel a zajižděl jsem je opatrně.
Tak nevím
Přesný příklad toho, že nejsme tak bohatí , aby jsme si mohli kupovat levné věci.
A v jakém stavu máš zadní kotouče ? Neveřil bys jak se může vybrace přenést až do volantu.
-
Racetiger
-
Ji-rka