Když vemu za páčku do polohy k sobě (ostříkovač) - stačí když o ni jenom ?uknu , tak mi začnou stírat stěrače a stříkat ostřikovače až do doby kdy vypnu zapalování, jinak se to nevypne!!! A to je třeba ve 200km/h trošku pakárna vypínat zapalování. Strašně mi to sere a nevim si rady, kam mam šahnout a co mam dělat. Nevíte co stim ? Je to e34 535i r.v.90
ty vogo, tak to je hodne drsna zavada co s tim nevim, ale vzadu pod sedackou je myslim rizeni steracu... kdyz sme jezdil bez zadniho sedadla a stiral tak to vzadu cvakalo - relatka... tak jedine neco tam...
No ono zalezi na modelu. Ja mám tu řídící jednotku steračů opravdu vzadu pod sedačkou a je to modra krabicka. Ale v jinych autech je to zabudovana jinak, to ti opravdu nereknu.
Je to prvni po cem bych sel.
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
skamichal píše:Když vemu za páčku do polohy k sobě (ostříkovač) - stačí když o ni jenom ?uknu , tak mi začnou stírat stěrače a stříkat ostřikovače až do doby kdy vypnu zapalování.....
Měl jsem to taky a je to relátko. Prohoď to relé, které má ovládat ostřikovač s jiným, stejným co je v té skříňce a uvidíš že ti to bude fungovat. Myslim, že je tam stejný jenom jedno.
Když s tim jela ta moje, tak vystříkala asi 4litry až do sucha.
Typoval bych relátko pac kdyby to bylo packou tak by to i prez to ze vypnes zapalovani pokracovalo i po otoceni klicem a delalo by to nepravidelne, zkus elektriku.....