Prosim moc ty, kteri se vyznaji v ETK( ja teda moc nee) jestli by se mohli kouknout na prevody a diferak u 525i RV91 a u 530i RV 90.
Jde me o to, ze kamos ma bouranou 525 pres strechu a ma moznost vzit kastli 530 s tim , ze by me zajimalo, jetli bude muset menit vsechno tedy motor prevodovku a difer, nebo jestli bude stacit pouze motor.
Hlavne kdyby ten diferak byl podobnej, to by bylo fajn.
Diky moc tem kteri pomohou.
no já chtěl dát 3,5ku místo 2,0 do E34 a hodně lidí řikalo že musim měnit převodovku kardan,eletriku!!!diferák atd:-/ tak sem se na to vyral a koupil E23 3,5ku a ted semi doma válí M30ka 3,5l takže kdyby si chtěl tak jí prodam nebo vyměnim za tu 2,5ku.........
Lip si to precti, mame prave jeden motor navic, potrebujem jen jeho stavjici motor hodit do nove kastle od 530?Kapis??
Proste vymena kastle, nic vic, jinak pro ty koho by to zajimalo, je to jina prevodovky i kdyz prevody ma uplne stejny.Diferak je stejnej pro 525,530 i 535.
BMWAK píše:no já chtěl dát 3,5ku místo 2,0 do E34 a hodně lidí řikalo že musim měnit převodovku kardan,eletriku!!!diferák atd:-/ tak sem se na to vyral a koupil E23 3,5ku a ted semi doma válí M30ka 3,5l takže kdyby si chtěl tak jí prodam nebo vyměnim za tu 2,5ku.........
-TEDA NEJDRIV SHANIS 3,5 A PAK JI KOUPIS....MEL SI JI TAM DAT A PLATIL BYS ZA 2 LITRA PODLE MEHO LEPSI NEZ KUPOVAT TU E23
BMWAK píše:no já chtěl dát 3,5ku místo 2,0 do E34 a hodně lidí řikalo že musim měnit převodovku kardan,eletriku!!!diferák atd:-/ tak sem se na to vyral a koupil E23 3,5ku a ted semi doma válí M30ka 3,5l takže kdyby si chtěl tak jí prodam nebo vyměnim za tu 2,5ku.........
-TEDA NEJDRIV SHANIS 3,5 A PAK JI KOUPIS....MEL SI JI TAM DAT A PLATIL BYS ZA 2 LITRA PODLE MEHO LEPSI NEZ KUPOVAT TU E23
no to jo no ale když si zase vemeš co by to s sebou všecko přineslo tak todle vyjde vo hodně levnějš......
KOLIK SI ZATO DAL?TAK 20 TIS A MOTOR UZ SI MEL DOMA VYSLO BY TO LEVNEJS ALE KDYZ MAS TOLIK PRACHU NA POVINE RUCENI KOLIK UZ MAS TECH BMW......?MEJ SE ZATIM
SAM píše:KOLIK SI ZATO DAL?TAK 20 TIS A MOTOR UZ SI MEL DOMA VYSLO BY TO LEVNEJS ALE KDYZ MAS TOLIK PRACHU NA POVINE RUCENI KOLIK UZ MAS TECH BMW......?MEJ SE ZATIM
BMW doma máme mmm 4....ale kdo říká že se za všecky platí???(nejezdí tak se neplatí logický ne?