No, já myslim, že i taková sériová E34 na pěkných kolech vypadá docela dobře.
tak tak..kdyz je cista na kolech a nema 30cm mezi kolem a podbehem, tak ji miluju..jako tu svou:) premejslim ale, ze sundam to Mkridlo a nasadim strisku, at je decentnejsi..
Jaký tam máš křídlo? Origo Mkový?
Já mám toto, bez brzdovky a naopak se mi na tom líbí a zůstane tam, i když neplní žádnou funkci, mimo vzhledu.
Původně jsem měl na svý pětce tohle křídlo i včetně brzovýho světla ... pokud byste po něm někdo toužil můžu ho za nějaký fin. obnos přenechat ... mě se válí v kumbále a akorát se na něj práší
Fikux píše:Původně jsem měl na svý pětce tohle křídlo i včetně brzovýho světla ... pokud byste po něm někdo toužil můžu ho za nějaký fin. obnos přenechat ... mě se válí v kumbále a akorát se na něj práší
Fikux píše:Původně jsem měl na svý pětce tohle křídlo i včetně brzovýho světla ... pokud byste po něm někdo toužil můžu ho za nějaký fin. obnos přenechat ... mě se válí v kumbále a akorát se na něj práší
..origo se s brzdovym nedelaly. ty mas Hellu, ne?
Nenapsal jsem ani slovo o origo křídle ... psal jsem, že podobný jako je na fotkách mám doma ... ale samozřejmě máš pravdu, že je to Hella
Jednodušše řečeno je to to křídlo co je na fotkách výše a brzdové světlo je uprostřed ... je to Hella v černé barvě, ale nejspíš by chtělo dát ještě jednou do laku s pořádnym základem na plasty ... kontakt na človíčka, který by ho stříknul mám ... viď Ivo?
Včera odpoledne jsem se pohonil s krásnou naleštěnou bílou E39, celou samej spoiler, ale nevim jestli měla stříšku, protože jsem jí nepustil před sebe. Seděla v tom dost dobrá bruneta tak 25let, hnědý oči , celou dobu jsem jí měl nalepenou na zadku, tak jsem si jí prohlíd, ale víc jak 130 se na klikatej cestě bála jet (Nebo si v tu chvíli malovala rty ). Asi to neměla dlouho. Chci říct, že na takovým autě by mě nějakej ten plastík vůbec nevadil.