Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Víte jak otevřít E-39 s úplně kleklou baterkou?

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
BMWAK
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od BMWAK »

Zave_M50 píše:
BMWAK píše:ale naštěstí mam baterku u motoru......

tak to mas jedno jestli mas baterku pod sedackou nebo pod kapotou... kdyz byses dostal pod kapotu a mel baterku pod sedackou tak tam mas ty nabijeci terminaly... :wink:

no já sem lehnul pod auto vzal sem dva dráty jinou batrku a připojil sem to na konektory....a navíc na ty terminály se zespoda těžko dostaneš......
martinmasat

#22 Příspěvek od martinmasat »

kamenem
Filozof

#23 Příspěvek od Filozof »

martinmasat píše:kamenem

To moc vtivný nebylo :?
Filozof

#24 Příspěvek od Filozof »

Zave
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Zave »

Filozof píše:

kazdy ma svuj vztah a z toho i pristup k autu... :wink:
martinmasat

#26 Příspěvek od martinmasat »

Zave_M50 píše:
Filozof píše:

kazdy ma svuj vztah a z toho i pristup k autu... :wink:

A jak ste to delali vy s tommanem??? taky ste vypleskly okno a tady si hrajes na milovnika BMW
Zave
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od Zave »

tak v tom pripade byl jediny klic zamcen v aute, bylo vecer a tma a muselo se rychle jednat... a navic to jedune okno bylo jednoduche a ostatni dvojite a dvojite co bylo na vymenu za to jednoduche se melo menit druhy den, lezelo v kufru, takze diky tomu se tak stalo... jinak to neslo...
margos
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od margos »

Me by jenom zajimalo, jak se jediny klic podari zamknout v aute? :D
Zave
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od Zave »

margos píše:Me by jenom zajimalo, jak se jediny klic podari zamknout v aute? :D

tam to bylo nejake pojebane ze kdyzs otevrel dvere a pak je zae zavrel, tak i pres to pokuds uplne nenastartoval tak ti po chvilce zamkl central... tim padem: on si otevrel, dal klic do zapalovani, pak vylezl ven a najednou cvak a bylo zamceno... 8) :lol:
kutil

#30 Příspěvek od kutil »

No vida už i to auto se vibírá kdo sním bude jezdit to jsem zvědav kdy mě to taky nepusti dovnitř nebo se to přede mnou samo zamkne. :lol:
Zave
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od Zave »

kutil píše:No vida už i to auto se vibírá kdo sním bude jezdit to jsem zvědav kdy mě to taky nepusti dovnitř nebo se to přede mnou samo zamkne. :lol:

hehe... :lol: pekne receno... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
voko21
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od voko21 »

Zave_M50 píše:...... vylezl ven a najednou cvak a bylo zamceno... 8) :lol:

Myslim, že něco podobnýho to dělá Flerymu, ale klíče v autě ještě nenechal. :)
Pavel_520
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od Pavel_520 »

voko21 píše:
Zave_M50 píše:...... vylezl ven a najednou cvak a bylo zamceno... 8) :lol:

Myslim, že něco podobnýho to dělá Flerymu, ale klíče v autě ještě nenechal. :)

Tak mě to občas udělá taky. Prostě se to samo zamkne. A to i při nastartovaném motoru, ale v tomhle případě se vzápětí i samo odemkne. Musim si hlídat klíče a nenechávat je v zapalování, nebo si stáhnu trochu okno, abych se dostal dovnitř.

Už někdo řešil čím by to mohlo být?

Pavel
Borec
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od Borec »

pokud jsou zámky OK a klíč ke všem žámkům je ok tak se zá bez baterky otevřít u spolujezdce u všech cö maji takovy ten robustnějsí klíč nevým jak ho pojmenovat a jde to jen u spolujezdce u mé 5 nemám ski vak ale sklapovací sedačky takze víko od kufru vrtat nemá cenu co má cenu vlest pod auto a cvaknout kabel + k altíku nebo kdyz vim ze me blbne baterka a nemam skvaru nebo vim ze bude auto stat delsi dobutak si udělám sichr ale co urcite jde tak to je otevrit zadni víko a rozdělat kufrosvětlení funguje to pouze pokud mate prepnuto na osvětlení prostoru při otevrenych dveri a na kontakty dát kabely pak bude centál fachcit........
Doktor1
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od Doktor1 »

[quote="Borec"] tak se zá bez baterky otevřít u spolujezdce u všech cö maji takovy ten robustnějsí klíč nevým jak ho pojmenovat a jde to jen u spolujezdce...[quote]

Jenze kdyz si na E39 otevres dalkacem kufr a nechas si v nem klice a zabouchnes,tak jsi v pr.... 8) Pak mas jen dve moznosti-rozbit nektery z oken,nebo vyvrtat do kufru dirku kterou otevres kufr mechanicky,tak jsem to delal v praci uz nekolikrat,lidi maji u sebe jen jeden klic,vyrazi na nakupy a pak si zavrou klice v kufru,to je nemile Kamile...
Reymond

#36 Příspěvek od Reymond »

vally píše:Taková malá zimní rada pro ty, co jsou stejně neznalí jako já. Vytáhnete kliku, jako když chcete otervřít dveře a otočíte klíčem v zámku-nebojte se za klíček vzít, auto se pak odemkne mechanicky. Můžu potvrdit, že znalostí tohoto fíglu si ušetříte nervy. Neni to nic příjemnýho, když stojíte u auta, snažíte se ho odemknout, slyšíte jen cvakání v zámku a přemejšlíte, jak se dostanete na baterku zamčenou v kufru.

ja to mel stejne, akorat jsem odpojil celou baterku a pak jsem se nemohl dostat dovnitr ... mam 525 TD r.v.90 a dostal jsem se tam nasledujicim zpusobem :
jak je vsude psany, ze to jde jen u spolujezdce, me to u spolujezdce neslo, bohuzel jen u ridice...
strcil jsem klic, pootocil na doraz do leva, zatahl za kliku a klic dootocil, pak jen kliku pustil a znova zatah a uz jsem citil vuni kozenych sedacek :)
Maxiczech

#37 Příspěvek od Maxiczech »

margos píše:Me by jenom zajimalo, jak se jediny klic podari zamknout v aute? :D

Úplně jednoduše. Odemkneš dálkou jen kufr, položíš si klíče do kufru, aby jsi dal věci do něj a výko kufru zaklapneš. KLAP. A jeto.. :cry:
Maxiczech

#38 Příspěvek od Maxiczech »

Nechci rejpat. Nemyslel vally problém s odemykáním u E-39? :wink:
To je tady najednou popletů.. :lol:
Četl jsem příspěvky jen ze začátku (cca 4) a zjistil jsem, že se žádný další než první E-39 netýká :lol: , tak se případně omlouvám, pokud tu byla o ní zmíňka. :wink:
E-39 má pouze 1 zámek na otevírání klíčem a to u řidiče. :lol:
S tou klikou je to fakt super TIP! Díky vally! :lol:
Taky jsem se nad tím zamýšlel.
Že bychom už byli normální 3 lidi s BMW? 8)
A takhle vysmátý? :lol: :lol: :lol:
Maxiczech

#39 Příspěvek od Maxiczech »

Doktor1 píše:
Borec píše: tak se zá bez baterky otevřít u spolujezdce u všech cö maji takovy ten robustnějsí klíč nevým jak ho pojmenovat a jde to jen u spolujezdce...

Jenze kdyz si na E39 otevres dalkacem kufr a nechas si v nem klice a zabouchnes,tak jsi v pr.... 8) Pak mas jen dve moznosti-rozbit nektery z oken,nebo vyvrtat do kufru dirku kterou otevres kufr mechanicky,tak jsem to delal v praci uz nekolikrat,lidi maji u sebe jen jeden klic,vyrazi na nakupy a pak si zavrou klice v kufru,to je nemile Kamile...

Tak další zmíňka k E-39. :)
Místo rozbíjení oken nebo vrtání děr do kastle (málo kdo má na parkovišti u supermarketu accu vrtačku v kapse :lol: ) bych pro příště doporučil jemnější řešení. :?
Dojet domu pro jiné klíče nebo si je nechat někým z rodiny dovézt. :lol: 8)
Doktor1
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od Doktor1 »

Maxiczech píše:
Doktor1 píše:
Borec píše: tak se zá bez baterky otevřít u spolujezdce u všech cö maji takovy ten robustnějsí klíč nevým jak ho pojmenovat a jde to jen u spolujezdce...[quote]

Tak další zmíňka k E-39. :)
Místo rozbíjení oken nebo vrtání děr do kastle (málo kdo má na parkovišti u supermarketu accu vrtačku v kapse :lol: ) bych pro příště doporučil jemnější řešení. :?
Dojet domu pro jiné klíče nebo si je nechat někým z rodiny dovézt. :lol: 8)

Jenže ty v...,když jsi ze Slovenska nebo Rakouska a jsi tu jedním autem a kufr plný věcí,tak asi domů pro druhý klíče nepojedeš!!! Pak ti nezbývá než volat servis BMW,který ti to přijede na místo se zmiňovanou akuvrtačkou otevřít!!! Až se ti to stane tak pochopíš...
Odpovědět