Mám problém dnes jedu a auto z ničeho nic jako by chcíplo ale jelo dál akorát do 2,5 až 3 tis moc netáhne má divnej zvuk a pak se krásně chytne jak kdyby tomu nic nebylo mám tam nový olej svíčky kabely tak nevím čím to může být??? Je to motor M30B30 Co třeba váha vzduchu??? Kde mi seštelujou ventily a kolik to tak stojí????
Ve škodovce si jezdi sám a neotravuj nic sem neukrad a nikdo mi nic nedokázal,nechytil, tak mě tu neurážej a když už si vyskakuješ tak se podepiš ty blbečku.
to muze bejt ledascos, mne toho moc nenapada, motor ma zvuk normalni (pri votevreny haubne ?) tam kdybych to slysel tak zvladnu identifikovat podle sluchu naky ruzny zasadni problemy s mechanikou. diagnostiku nejdriv. PS. na naky anonymni osly ser.
darmon píše:to muze bejt ledascos, mne toho moc nenapada, motor ma zvuk normalni (pri votevreny haubne ?) tam kdybych to slysel tak zvladnu identifikovat podle sluchu naky ruzny zasadni problemy s mechanikou. diagnostiku nejdriv. PS. na naky anonymni osly ser.
Dík tak už asi vím čím to je když opominu slabou baterku a při každém pokusu o opravu ji vybyju opětovným startováním tak sem zjistil že mám zkorodované kontakty na konektoru od benz pumpy naštěstí mám nové pak bude problém asi někde v rozdělovači hádám palec jelikož auto jede na 5 válců a až ve vyžších otáčkách se chytne ten 6 jinak motor strašně vybruje ale to je tím válcem co vynechává tak v úterý rozeberu rozdělovač a budu vědět víc. Kabely a svíčky mám nové tak se mi nezdá že by odešly v prvním týdnu.
Tak víko rozdělovače vyměněno už je to lepší ale ještě musím kouknout na svíčky a kabely a snímač otáček setrváku plus vyměnit konektor u benz pumpy a snad to bude v poho.