Zdravím. Mám dotaz. Vlastním e34 525tds, 11/93 v kombiku a nejak jsme jeste nenasel baterku... Nebo nenasel, tusim kde je.. (asi pod sedackama) ale problem spociva v tom, ze nevim, jak se k ni dostat... poradi mi nekdo, at se na ni mohu alepson podivat, nebo odpojit az se v tom budu nekdy vrtat a nebo vymenit.
klidne beru i fotodokumentaci....
takze se nebat a trhnout smerem nahoru...
jsem si rikal, ze je blbost, kdyz mi nekde chcipne baterka a budu k ni chtit pripojit startovaci kabely, abych rozdelaval 30 sroubku, 20 maticek a rozdelaval cele sedacky v zadu....
odpoledne hnedka vyzkousim....
mkalous píše:takze se nebat a trhnout smerem nahoru...
jsem si rikal, ze je blbost, kdyz mi nekde chcipne baterka a budu k ni chtit pripojit startovaci kabely, abych rozdelaval 30 sroubku, 20 maticek a rozdelaval cele sedacky v zadu....
mkalous píše:takze se nebat a trhnout smerem nahoru...
vod toho jsou terminaly v motorovym prostoru
PŘESNĚ TAK K BATERCE VŮBEC NEMUSÍŠ LOZIT POKUD NENÍ V HAJZLU. POKUD TO CHCEŠ DÁT NA KABELY TAK MAŠ V MOT.PROSTORU VYVEDENÝ PLUS OD BATERKY KAM TO NAPÍCHNEŠ. BATERKA BY MĚLA BÝT NAPROSTO BEZÚDRŽBOVÁ BEZ KYSELINY JEN S TÍM RYBÍM OKEM.TAKŽE ŽÁDNÉ DOLÍVÁNÍ DESTILKY ATD. ALE JESTI TO CHCEŠ SKOUKNOUT TAK MUSÍŠ NEJDŘÍV VYTÁHNOUT PLASTÍKY KOLEM PŘÍPOJEK PÁSŮ.PAK JEN STAČÍ TRHNOUT ZA SEDÁK A VYTAHNOUT HO.
Do kazdy "beudrzbové" je lepsi se podivat a dolejt destilku. Trosku se odparuje.
To by to jinak delali neotevíratelné
A ne každá má to oko na kontrolu.
Pivson píše:Do kazdy "beudrzbové" je lepsi se podivat a dolejt destilku. Trosku se odparuje.
To by to jinak delali neotevíratelné
A ne každá má to oko na kontrolu.
kazda opravdu bezudrzbova to oko ma. A je neotviratelna. Zbytek je "bezudrzbovy" v tom smyslu, ze kdyz ji clovek nebude vybijet do sracek nebo prebijet, tak na ni pet let nemusi sahnout. Jsou to jiny technologie (a ceny)