Tak jsem včera zase jel služebně do Prahy a dojel jsem jen pod Nuselák Celou cestu v pohodě, akorát jsem v Nuslích skočil něco koupit do obchodu a nechal auto stát v kopci na P s běžícím motorem (kolega seděl uvnitř) a když jsem se rozjel, tak už to nepřeřadilo. Šla tam jen zpátečka a jednička. Ani sekvenční řazení nefungovalo, na palubce sice skákaly čísla rychlostí 12345 tak jak mají, akorát to fyzicky neřadilo. A navíc byl cejtit smrad spáleniny Tak teď už čekám jen na verdikt svého "lékaře" a až mi řekne cenu, tak nejspíš skátím boty No nic, ale postěžovat jsem si musel.
Tak jsem právě přijel od autolékaře a je to ta nejhorší varianta Najednou všechno funguje, řadí to v pohodě jak má, diagnostika vrátila nějakou drobnou chybku u 4-rychlosti a nikdo neví co se mohlo stát. A co hůř, nikdo neví, kdy se to může zopakovat Na druhou stranu se můžu utěšovat, že mě to stálo jen 4,5kKc za odtah a 500Kc za práci v servise a ne 95kKc za novou převodovku (nebo 45kKc za jetou) Tož tak.
darmon píše:4.500 za odtah ? to jsi to tahnul do mnichova?
Ne, jenom Jihlava-Praha-Jihlava. Původně jsem to domlouval s pražskou odtahovkou, ale tři hodiny jsem čekal než se ozvali, že by teda jako vyjeli , takže jsem mezitím stihl sehnat odtah od nás. Bylo to sice krapet dražší, ale zato komplikovanější
Maca píše:Tak jsem právě přijel od autolékaře a je to ta nejhorší varianta Najednou všechno funguje, řadí to v pohodě jak má, diagnostika vrátila nějakou drobnou chybku u 4-rychlosti a nikdo neví co se mohlo stát. A co hůř, nikdo neví, kdy se to může zopakovat Na druhou stranu se můžu utěšovat, že mě to stálo jen 4,5kKc za odtah a 500Kc za práci v servise a ne 95kKc za novou převodovku (nebo 45kKc za jetou) Tož tak.
Tu cenu za odtah jsem nějak nepochopil.... to bylo po praze né? No jestli jo,tak aspoň každý vidí co jste tam za kuwy někteří...
darmon píše:4.500 za odtah ? to jsi to tahnul do mnichova?
Ne, jenom Jihlava-Praha-Jihlava. Původně jsem to domlouval s pražskou odtahovkou, ale tři hodiny jsem čekal než se ozvali, že by teda jako vyjeli , takže jsem mezitím stihl sehnat odtah od nás. Bylo to sice krapet dražší, ale zato komplikovanější
Tak jsem už asi úplně blbej Dneska jsem opět v Praze a hádejte kam až jsem dojel ? B je správně, přesně na Nuselák ! Ale pokrok v diagnostice závady - převodovka OK, zůstávají viset zadní brzdy po delším přibržďování ! a tím jak to brzdí, tak ta automatická převodovka odmítá přeřadit. Nechal jsem to asi 10 minut vychladnout a povolilo to, takže jsem dojel kam jsem potřeboval. Blbej jsem v tom, že mě to už minule napadlo, že to budou brzdy, ale zmátlo mě to neřazení a stálo mě to zbytečně prachy za odtah a nervy na druhou stranu neject do Prahy, tak bych na to nepřišel, protože při běžném ježdění se to nestane.