Vzhledem k mé nenávisti k autovrakáčům v Praze , bych se rád zeptal, zdali někdo nemáte navíc 2 loketní opěrky na E34 třeba z nějaký bouračky. Nebaví mě opírat si ruku o zapínač bezpečnostních pásů - je z toho akorát otlačenej loket Díky
alp píše:no na rovinu budes je shanet velmi ale velmi tezce ... ani na vrakacich je nemaji a pokud maji tak i se sedadlama a vetsinou je nedaji bez sedacek (a to je finance mimo). Sam sem je pro kamarada docela dlouho shanel a nic.
Preju ti hodne stesti, ale pochybuju, ze se zadari. Zkus dat inzerat do annonce, tam jsem pred rokem jedny sehnal, ale pravda ze vypadaly naprosto hrozne a precalounit se bohuzel dost dobre nedaji.
Nebo je jeste moznost si udelat operku ala e36. (pokud jsi ji nevidel, tak je to operka nad rucni brzdou spolecna pro spolujezdce i ridice). Daji se koupit v ruznych autodilech. Nevypada to tak hezky a je to trosku nesikovnejsi na ovladani, ale ucel to taky splni.
Vic ti asi neporadim
at se zadari ...
hehe kupte si odemne za 45tu sedmu, za patnact strelte papiry a o dily se rozdelte, kazdej neco chcete )))
Ja je sháněl na jaře na Harfě na vrakáči, poprvý sem tam jel=200 benzin, složil sem tam 500 zálohu a že budou druhej den. Druhej den tam jedu=200benzin+500 pokuta za průjezd přikázaným směrem. Přijedu na ten vrakáč a ten píčus mi vrátil 500 zálohu, že prej ty opěrky nemaj. Tak proto nesnášim vrakáče. Kdyby ji náhodou někdo měl, slitujte se prosim.
martyn píše:Vzhledem k mé nenávisti k autovrakáčům v Praze , bych se rád zeptal, zdali někdo nemáte navíc 2 loketní opěrky na E34 třeba z nějaký bouračky. Nebaví mě opírat si ruku o zapínač bezpečnostních pásů - je z toho akorát otlačenej loket Díky
cinkni mi na 731179589 neco bych mozna mel ale myslim ze jsou ze 7my...mrknu se a uvidime.