VCERA SEM SE VRACEL Z CHATY PO HRADECKY NA PRAHU A 11 KM PRED PRAHOU MI VE 190 NECO JAKOBY CUKLO V AUTE OTACKY HNED SLY DOLU VYPNUL SE MOTOR TAKSEM ZAJEL KE KRAJNICI A Z PODKAPOTY SEL DYM ALE JEN MALINKO AUTO SAMOZRJME UZ NENASTORTOVALO ANI NESKYTLO OTOCIL SEM KLICKEM SLYSEL SEM PUMPU A TOD VSE NEVITE CO SE TO ZASE POSRALO......?
SAM píše:VCERA SEM SE VRACEL Z CHATY PO HRADECKY NA PRAHU A 11 KM PRED PRAHOU MI VE 190 NECO JAKOBY CUKLO V AUTE OTACKY HNED SLY DOLU VYPNUL SE MOTOR TAKSEM ZAJEL KE KRAJNICI A Z PODKAPOTY SEL DYM ALE JEN MALINKO AUTO SAMOZRJME UZ NENASTORTOVALO ANI NESKYTLO OTOCIL SEM KLICKEM SLYSEL SEM PUMPU A TOD VSE NEVITE CO SE TO ZASE POSRALO......?
Co je to za auto a motor(Rozvodovej řemen nebo řetěz)? Odkud šel ten dým? Chcíplo to hned po cuknutí nebo se to ještě dotáčelo? Cuklo to jen "jakoby" nebo kurevsky hodně?
Tys slysel nekdy ruplej rozvodak na BMW?To jsi mel teda stesti, co ja vim, tak se to mockrat nestalo.
Ovsem me zrovna ano a motor pri startovani nevydaval zadny hluk, tocil se uplne tichounce jak elektromotor, bez tlaku atd....retez zustal viset nahore.
CHCIPL MYSLIM HNEDKA PO CUKNUTI A DYM TO TI PRSNE NEREKNU NEBYLO HO MOC A KDYZ SEM OTEVREL KAPOTU NEKDE PRED RIDICEM PAKSEM NASRANE OD AUTA ODESEL JETO M50-2.0L
SAM píše:CHCIPL MYSLIM HNEDKA PO CUKNUTI A DYM TO TI PRSNE NEREKNU NEBYLO HO MOC A KDYZ SEM OTEVREL KAPOTU NEKDE PRED RIDICEM PAKSEM NASRANE OD AUTA ODESEL JETO M50-2.0L
Nabízím M50, 2,5l, komplet s řídící jednotkou, kabeláží, převodovkou, komplet výfukem, atd. Cena dohodou. Výměna pro mě, jako "laika" jedno odpoledne, za předpokladu, že máš teda kladku, tunel (díru) a pořádný nářadí a trpělivost a trocha zručnosti...
Jawak píše:Nabízím M50, 2,5l, komplet s řídící jednotkou, kabeláží, převodovkou, komplet výfukem, atd. Cena dohodou. Výměna pro mě, jako "laika" jedno odpoledne, za předpokladu, že máš teda kladku, tunel (díru) a pořádný nářadí a trpělivost a trocha zručnosti...
Jawak píše:Nabízím M50, 2,5l, komplet s řídící jednotkou, kabeláží, převodovkou, komplet výfukem, atd. Cena dohodou. Výměna pro mě, jako "laika" jedno odpoledne, za předpokladu, že máš teda kladku, tunel (díru) a pořádný nářadí a trpělivost a trocha zručnosti...
-TED SCHANIM JESTE NEJAKY MANY ALE SAMO ZE BYCH MEL ZAJEM TAKY ZALEZI NA CENE NO A ZA 2 ASI BYCH TO VZAL BEZ PREVODOVKY JEN RIDICI JED A MOTOR DALSI PROBLEM JE ZE SEM Z PRAHY DALSI ZE TO NEMAM KDE UDELAT........JE TO NA HOVNO
martinmasat píše:Tak Jardovi se zadřel motor schání novej nemá někdo 2,5????
No to už na jaře... Ale to už jsem sehnal a teď se ho potřebuju zbavit Mám, ale jedině komplet s převodovkou, nebudu ji sundávat je to větší pakárna než vyměňovat motr, teda aspoň pro mne...
Cena dohodou, byl by o víkendu za 2 týdny