Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
tyčky stabilizátoru
-
- Kontaktovat uživatele:
při lehkým brždění se mi rozkmitaj přední kola a to jen pokud jedu rovně a myslím tak nad 50km/h, necítím to ani v pedálu a ani ne moc ve volantu. V zatáčkách to nedělá a pokud na pedál dupnu razantněji tak to neudělá, nebo přestane. Co jsem tu vyčetl mohli by to být tyčky stabilizátoru a pokud jo nevíte někdo kolik stojí origoš a neorigiš a je jejich výměna jednoduchá, že bych si je vyměnil sám. Díky za rady. BMW E34 520i 1989
-
- Klubové ID: 58
- Kontaktovat uživatele:
Tohle dela vetsina E 34.Stalo me to dost casu a penez nez jsem to temer vychytal.MartinT píše:při lehkým brždění se mi rozkmitaj přední kola a to jen pokud jedu rovně a myslím tak nad 50km/h, necítím to ani v pedálu a ani ne moc ve volantu. V zatáčkách to nedělá a pokud na pedál dupnu razantněji tak to neudělá, nebo přestane. Co jsem tu vyčetl mohli by to být tyčky stabilizátoru a pokud jo nevíte někdo kolik stojí origoš a neorigiš a je jejich výměna jednoduchá, že bych si je vyměnil sám. Díky za rady. BMW E34 520i 1989
seradim to jak to mas postupne zkontrolovat
1. litaky+ pneu
2.sikmy ramena + silentbloky na nich
3.tlumice
2.pricne ramena
nepocitam kotouce kdyz pises ze pri razantnejsim brzdeni to prestane, tak to jimi nebude.