Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

žárovky v palubce

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
divinol
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od divinol »

čau,jsem tady krátce a mám krátce E-34,poraďte mi jak lze vyměnit podsvícení otočných ovladačů teploty a páčky na mlhovky.Panel jsem měl venku,táhla topení odpojený ale nenašel jsem nikde objímky.Myslím,že to osvětluje i popelník,
voko21
Klubové ID: 151
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od voko21 »

1/Bejt tebou, tak se na to vyseru! :) Origo podsvětlení je nejlepší. :wink:

2/Podle mě to není podsvětlený jednou žárovkou, ale více. Kde jsou ti nepovím, ale podívam se, protože jsem měnil žárovku z popelníku a vím, že to nebylo složitý. V popelníku nahoře jsou taková červená plexisklová okýnka, kudy tam svítí červený světlo a tak by je stačilo asi jen vyndat a dát tam nějakou fólii.
Zave
Klubové ID: 90
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Zave »

rek bych ze divinol chce pouze vymenit zarovky...

Ja mam dvouzonovou klimu a tan panel sem normalne rozdelal a tam cuči hned zarovky... Jo jinak kdyz budes vymenovat zarovky na podsvit palubky tak tam sou stejny jako na parkovacky ale sou 3watovy. Ja tam dal 5ti watovy aspon to peknejš sviti... :wink: a kdyz to bude svitit moc taxi to muzes stlumit...
Anonymous

#4 Příspěvek od Anonymous »

přesně tak,jen žárovky,a nevím kde jsou protože nejsou vidět,měl jsem to venku....
Anonymous

#5 Příspěvek od Anonymous »

a nemohu se nějak zase přihlásit protože mi to píše,že je uživatel již registrován což je blbost......měl jsem tu část s ovladači venku,odpojená táhla od topení i konektory a z druhé strany nic není,není mi to jasné....
Anonymous

#6 Příspěvek od Anonymous »

tak jsem zjistil na vrak.že tam žádný žárovky nejsou,prý tam je jedna dioda která je zalisovaná a rozvádí světlo do těch 3 otočných ovladačů na topení,údajně mi tam nejde proud.....je to záhada,nebudu přeci měnit celý panel....
Zave
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Zave »

tak to ja ti nepomuzu... :(
Anonymous

#8 Příspěvek od Anonymous »

škoda ale přesto dík.....sháním ještě kož.volant na E-34,bez pytle tak kdyby někdo věděl.....
Zave
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Zave »

Volant nemam... Napis to jako poptavku... Odkud jsi?
Anonymous

#10 Příspěvek od Anonymous »

DIVINOLl...... z Prahy ......ale nějak se nemohu registrovat i když mám heslo,píše mi to reg.neplatná .....dnes na to znova vlítnu,proměřím to a zkusím kam až jde napětí,je divné,že ovládání klim.a táhla topení svítí ale ty otočné knoflíky ne....
martinmasat

#11 Příspěvek od martinmasat »

Psal sem ti ohledne plechu jinak cislo na me 737815915
Anonymous

#12 Příspěvek od Anonymous »

divinol: to bude asi omyl,žádné plechy nesháním...potřebuju poradit s opravou osvětlení ovladačů topení a nikdo nic....
Odpovědět