Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

servis/vrakac praha

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
pepus

#1 Příspěvek od pepus »

Cus panove (a damy?),
tak sem si po dlouhym vybirani koupil 525tdsko (11/92), super stav, jenom potrebuju vymenit par veci...
uplne v ... je levej predni tlumic, takze to bude chtit vymenit oba predni, co do toho mam dat za tlumice a kde mi to v praze udelaj? v servisu v cakovicich (vedle pumpy globus) mi nabidli neco za 3500/kus, je to hodne, nebo malo?
pak mam este praskly predni sklo (zezdola az skoro nahoru), prej se to da nak uhrat na pojistovnu, nevite, jak nejlip?
no a pak mi nefacha motorek od centralu dvere u ridice, to si rikam, ze bych mohl i zkusit sam, jenom nevim kde to koupit (vrakace v okoli?) a jak se do toho dostat :).

diky za info, az to prelestim tak sem hodim nakou fotku. jo a este k tomu mam cenik pro cz a hromadu prospektu, zkusim to naskenovat a dat nekam na web.
Pivson
Klubové ID: 570
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Pivson »

pepus píše:Cus panove (a damy?),
tak sem si po dlouhym vybirani koupil 525tdsko (11/92), super stav, jenom potrebuju vymenit par veci...
uplne v ... je levej predni tlumic, takze to bude chtit vymenit oba predni, co do toho mam dat za tlumice a kde mi to v praze udelaj? v servisu v cakovicich (vedle pumpy globus) mi nabidli neco za 3500/kus, je to hodne, nebo malo?
pak mam este praskly predni sklo (zezdola az skoro nahoru), prej se to da nak uhrat na pojistovnu, nevite, jak nejlip?
no a pak mi nefacha motorek od centralu dvere u ridice, to si rikam, ze bych mohl i zkusit sam, jenom nevim kde to koupit (vrakace v okoli?) a jak se do toho dostat :).

diky za info, az to prelestim tak sem hodim nakou fotku. jo a este k tomu mam cenik pro cz a hromadu prospektu, zkusim to naskenovat a dat nekam na web.
Koukni do sekce pokec o autech - jakou znacku tlumicu, je tam napsano potrebne. 3500 je normál průmerna cena za obyc.

Sklo jde udelat na pojistovnu, ale musis ho mit pripojistene - 500 Kč/rok u ČP. Když ho připojištuješ kouknou na něj jestli je poškozene, ale da se i dohodnout a nebo mít znameho.
Kouknina http://www.autosklocz.cz
pepus

#3 Příspěvek od pepus »

jo diky, ty tlumice sem nasel. sklo pripojisteny nemam, tak uvidime...
darmon
Klubové ID: 91
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od darmon »

pepus píše:jo diky, ty tlumice sem nasel. sklo pripojisteny nemam, tak uvidime...
sklo nepripojistovat, normalne zavolat benga a dohodnout se se znamym a mrsknout to jako "nehodu"
pepus

#5 Příspěvek od pepus »

obvolal sem nekolik servisu, staci mit kopii velkyho technicaku, ridicaku a dokladu o zaplaceni povinnyho ruceni od vinika (kamose) a dat to opravit.
margos
Klubové ID: 53
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od margos »

Jinak na vrakac v Praze mam jeden kontakt, neco jsem tam od toho typka kupoval: Je to ulice Na harfě 8, Praha 9 - je to hned ulice vedle Sazka areny, tel.: 602 283 228. Ten tam mel snad vsechny typy, skladiste ma kousek za prahou v nejakym statku. :wink:
pepus

#7 Příspěvek od pepus »

supr volam tam
Odpovědět