Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

zesilovač

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
martinmasat

#1 Příspěvek od martinmasat »

kde najdu v e34 orígo zesilovač nemá být tam jak u e32 vlevo v kufru? tam ho nemám ale našel sem pod sedačkou pojistky a na jedné z nich je něco jako supersoundpaket nebo tak nějak a ta pojistka je osazená a i bez rádia se mi zdá že mi šumí repráky jak kdyby tam byl nějakej zesilovač tak nevím kde ho mám hledat dík za rady.
Zave
Klubové ID: 90
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Zave »

martinmasat píše:kde najdu v e34 orígo zesilovač nemá být tam jak u e32 vlevo v kufru? tam ho nemám ale našel sem pod sedačkou pojistky a na jedné z nich je něco jako supersoundpaket nebo tak nějak a ta pojistka je osazená a i bez rádia se mi zdá že mi šumí repráky jak kdyby tam byl nějakej zesilovač tak nevím kde ho mám hledat dík za rady.
U me byval myslim vzadu kdyz otevres kufr, tak nalevo. Poznal sem to podle kablu od vsech repraku v tom miste a taky kable od repro od radia a taky tam bylo privedeny tlustej kabel +12V a kostra... Tak myslim ze tam asi nekdy byl... :lol:
martinmasat

#3 Příspěvek od martinmasat »

jo tak to je stejný jak u e32 i kámoš v e30 ho tam má.
Zave
Klubové ID: 90
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Zave »

martinmasat píše:jo tak to je stejný jak u e32 i kámoš v e30 ho tam má.
Je to dobry, kdyz potrebuju prepojit nejaky repro, tak nemusim lozit dopredu a vytashovat radio a v tom tunelu neco prepojovat, ale hezky to prepojim vzadu... Jinak co tam ma byt vubec za kotel?
martinmasat

#5 Příspěvek od martinmasat »

tak to nevím v e32 byl celočerný zesík a na něm akorát nějaký výrobní čísla a čísla dílu a tak ale hodnoty žádné ještě tam byl slot na filtry který sem měl osazen a bez něj to hrálo taky dobře akorát že to pouštělo všechno všude a na tom filtru taky bylo napsaný výr. číslo a nic víc ta¨k nevím co to bylo zač ale vzhledem ke stáří to nebyl takovej nářez jako dnes v té době byly menší nároky.
Fikux

#6 Příspěvek od Fikux »

Nejspíš budu mít časem na prodej origo audio bussines class komplet (rádio, repráky, zesík, případně i kabeláž) jenom kdyby měl někdo zájem :)
martinmasat

#7 Příspěvek od martinmasat »

Fikux píše:Nejspíš budu mít časem na prodej origo audio bussines class komplet (rádio, repráky, zesík, případně i kabeláž) jenom kdyby měl někdo zájem :)
co za to?
darmon
Klubové ID: 91
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od darmon »

jo v levo a changer kdyz byl osazen tak vlevo nahore,
Fikux

#9 Příspěvek od Fikux »

martinmasat píše:
Fikux píše:Nejspíš budu mít časem na prodej origo audio bussines class komplet (rádio, repráky, zesík, případně i kabeláž) jenom kdyby měl někdo zájem :)
co za to?
Domluva bude jistá ... myslim, že by to mohla být cena něco kolem 4 000,- za komplet ... ale jak jsem psal už na začátku, tak bysme se domluvili. Zatim čekám na kalkulace a nabídky firem na zástavbu novýho audia, tak když mě ta cena nezabije, tak se do toho pustim :)
Odpovědět