Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Audio do e34
Chlapci nenechával jste si někdo předělávat origo bussines class audio co je v e34 (včetně zesíku v kufru) na jiné rádio? Bylo mi řečeno, že jiné rádio s tim origo zesíkem nekomunikuje, takže se musí překopat komplet vše včetně kabeláže, atd. Co vy na to? Pokud to někdo již podstoupil ocenil bych kontakt na firmu v okolí Prahy, kde by mi to byli schopni předělat. Rád bych to osadil komponenty od firmy Pioneer. Předem díky za tipy 

-
- Klubové ID: 91
- Kontaktovat uživatele:
aha, ja s nima nemam zadnou zkusenost v poslednich nekolika letech, ale vsichni si je pochvalovali, nicmene, predpokladam ze e32 / e34 zesik bude totoznej nebo obdobnej princip, v e32 jsem puvodni radio vyhodil, (resp uz to koupil s vyhozenym) dal tam redukci z bmw konektoru na ISO a strcil novy radio. Hotovo.
- Pavel 528
- Kontaktovat uživatele:
no nevim,jak u E34ky ale uE39 to nejde,je treba cely to prekopat,prave na tom pracuju..darmon píše:aha, ja s nima nemam zadnou zkusenost v poslednich nekolika letech, ale vsichni si je pochvalovali, nicmene, predpokladam ze e32 / e34 zesik bude totoznej nebo obdobnej princip, v e32 jsem puvodni radio vyhodil, (resp uz to koupil s vyhozenym) dal tam redukci z bmw konektoru na ISO a strcil novy radio. Hotovo.

-
- Kontaktovat uživatele:
redukci jsem koupil v krame za rohem za kilo nebo tak nak, ma to kazdej kram s autoradiama, jde o to ze bmw konektor ma jinej tvar nez standardni iso, jinak tam neni nic navic nebo namin , klasicky vystupy atd. Zesik v aute je primitivni nerizenej, proto mu je uplne jedno jaky radio ho zivi. Mam tam clairona, kvulima displaji. Jinak doma mam jeste nekde redukci jednu, co jsem nasel v aute po predchozim majiteli, nema akorat zapojenou elektricky vysouvanou antenu, proto jsem ji nepouzil, zkusim se po ni podivat, mam pocit ze nedavno jsem ji videl, a kdyztak ti ji dam.Fikux píše:A cos tam dal za rádio? Blaupunkt? S těma prej by to komunikovat mohlo. Redukci lze koupit v BMW? možná by stálo za pokus si půjčit někde tu redukci a vyzkoušet to
- Pavel 528
- Kontaktovat uživatele:
no hromada,jak se to vezme,ja tam davam dva zesiky Emphaser,box xt3 taky emphaser a predelavam dvere na vetsi repro...takze prace dost...Fikux píše:To stejné mi bylo řečeno ... asi je to hromada práce, co?

pokud jen radio a jiny repro,tak stejne to bude chtit natahat novy kabely k repro,protoze ty puv pujdou k zesiku a ne k radiu...
-
- Kontaktovat uživatele:
u e39 to je trosku jinak, protoze tam je defakto v palubce jen ovladaci system, ale staci se podivat do schemat co tam vede za draty u e34 a hned je jasno. Teda ze se takhle zhorsili v autodesignu, to se divim. Znamej si tam jeste pred par rokama nechal delat komplet system s dvd a playstationem atd do landcruisera a vse v pohode a rek bych ze to je trosku jina kava nez radio...Fikux píše:To stejné mi bylo řečeno ... asi je to hromada práce, co?
- Pavel 528
- Kontaktovat uživatele:
prave,ze ma kazdy reprak "svuj" zesik primo orizlej na ty frekvence,co do nej maj jit,takze kdyz tam das jiny repro s vyhybkama,musis to cely prekopat a ten puv zesik je ti k prdu...Fikux píše:To bys mi pomohl, že bych to aspoň vyzkoušel... akorát si nejsem jist, zda tam mám neřízenej zesík ... co sem tak nějak na něj koukal, tak to má zvláš? výstupy na výšky středy a basy, takže bych řekl, že to má v sobě i nějaký výhybky a proto to možná nebude hrát na každý rádio.
Je možný, že takový zástavby dělají líp, ale výbojky na xenony mi do každýho světla zadělali jinak, takže v jedný parabole sundavám pouze objímku a výbojka zůstává vně světla, v druhym světle vyndám komplet i s výbojkou. Bylo mi to vysvětleno, že každé světlo dělal jiný technikdarmon píše:u e39 to je trosku jinak, protoze tam je defakto v palubce jen ovladaci system, ale staci se podivat do schemat co tam vede za draty u e34 a hned je jasno. Teda ze se takhle zhorsili v autodesignu, to se divim. Znamej si tam jeste pred par rokama nechal delat komplet system s dvd a playstationem atd do landcruisera a vse v pohode a rek bych ze to je trosku jina kava nez radio...Fikux píše:To stejné mi bylo řečeno ... asi je to hromada práce, co?

To sem si přesně myslel ... takže to natahám komplet nový a bude to. Teď se ještě rozhodnout čim to osaditPavel 528 píše:prave,ze ma kazdy reprak "svuj" zesik primo orizlej na ty frekvence,co do nej maj jit,takze kdyz tam das jiny repro s vyhybkama,musis to cely prekopat a ten puv zesik je ti k prdu...Fikux píše:To bys mi pomohl, že bych to aspoň vyzkoušel... akorát si nejsem jist, zda tam mám neřízenej zesík ... co sem tak nějak na něj koukal, tak to má zvláš? výstupy na výšky středy a basy, takže bych řekl, že to má v sobě i nějaký výhybky a proto to možná nebude hrát na každý rádio.

-
- Kontaktovat uživatele:
ale to je kurva blbost, kazdej reprak ma svuj vystup protoze vyhybky jsou v zesiku, pac tam muzou bejt lepsi aktivni a tak vubec, takze uplne staci kdyz pri vymene repraku dodrzi priblizne frekvence.Pavel 528 píše:prave,ze ma kazdy reprak "svuj" zesik primo orizlej na ty frekvence,co do nej maj jit,takze kdyz tam das jiny repro s vyhybkama,musis to cely prekopat a ten puv zesik je ti k prdu...Fikux píše:To bys mi pomohl, že bych to aspoň vyzkoušel... akorát si nejsem jist, zda tam mám neřízenej zesík ... co sem tak nějak na něj koukal, tak to má zvláš? výstupy na výšky středy a basy, takže bych řekl, že to má v sobě i nějaký výhybky a proto to možná nebude hrát na každý rádio.
Samozrejmne nema to smysl vubec resit, jestli chce dat novej zesik, coz jak rozumim ne.
- Pavel 528
- Kontaktovat uživatele:
hlavne ne repro pio,urcite se da vybrat lepsi,hlavne ne komerci typu sony,kenwood atd...Fikux píše:To sem si přesně myslel ... takže to natahám komplet nový a bude to. Teď se ještě rozhodnout čim to osaditPavel 528 píše:prave,ze ma kazdy reprak "svuj" zesik primo orizlej na ty frekvence,co do nej maj jit,takze kdyz tam das jiny repro s vyhybkama,musis to cely prekopat a ten puv zesik je ti k prdu...Fikux píše:To bys mi pomohl, že bych to aspoň vyzkoušel... akorát si nejsem jist, zda tam mám neřízenej zesík ... co sem tak nějak na něj koukal, tak to má zvláš? výstupy na výšky středy a basy, takže bych řekl, že to má v sobě i nějaký výhybky a proto to možná nebude hrát na každý rádio.
- Pavel 528
- Kontaktovat uživatele:
dal jsem tam misto kazety CD business a udelam tomu vystupy na zesik...kadlec píše:Pavel 528 píše:Ty predelavas E39 ja jsem taky uvazoval mam tam business RDS ale chci CD za rozumny peniz. Jakym způsobem ty resis radio?no nevim,jak u E34ky ale uE39 to nejde,je treba cely to prekopat,prave na tom pracuju..