Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
gumy
-
- Kontaktovat uživatele:
Já mám taky 15" 205/65 Continental Winter Sport, ale už jsou jak na F1, tak budu kupovat nové. Jsou nějaké typy? Já měl na E46 Michelin Alpin druhé generace a musím říct, že byly lepší než Continental Winter Sport. Jsem z Liberce a tak vím, co je sníh. A ještě k tomu chalupa rodičů v Harrachově. Možná tahle zima bude s X5, tak pak . . . . .
-
- Klubové ID: 5
- Kontaktovat uživatele:
goodyear ultragrip gw3Dolphin píše:Já mám taky 15" 205/65 Continental Winter Sport, ale už jsou jak na F1, tak budu kupovat nové. Jsou nějaké typy? Já měl na E46 Michelin Alpin druhé generace a musím říct, že byly lepší než Continental Winter Sport. Jsem z Liberce a tak vím, co je sníh. A ještě k tomu chalupa rodičů v Harrachově. Možná tahle zima bude s X5, tak pak . . . . .

-
- Klubové ID: 208
- Kontaktovat uživatele:
Ty Michelin Alpin jsou super, na Bedřichov jsem s nima předjížděl i pluh.Dolphin píše:Já mám taky 15" 205/65 Continental Winter Sport, ale už jsou jak na F1, tak budu kupovat nové. Jsou nějaké typy? Já měl na E46 Michelin Alpin druhé generace a musím říct, že byly lepší než Continental Winter Sport. Jsem z Liberce a tak vím, co je sníh. A ještě k tomu chalupa rodičů v Harrachově. Možná tahle zima bude s X5, tak pak . . . . .