Helou
Kucí, poradte, jakek figl je na rozdelani faceliftovyho zrcatka? Raci se ptam nez abych tam neco ulomil... Ja umim akorat rozdelavat ty stary... (resp. potrebuju shodit to sklo)
alp píše:ja na jednom zrcatku mam pojistny a na druhym bez pojistnyho. Takze se delali asi obe verze. Akorat nedam ruku do ohne za to ze jsou original, neb mam asfericky
Ted sem si jel do moravan pro tlumic za smidem, tak sem se optal a rikal ze facelictovy zrcatka tam sou jen nacvaknute a tak ze mam jen opatrne zabrat a ono seskoci ale mam si davat pozor ze tam muze byt nacvaknute to stare nefaceliftove za to tam jde taky a na tom ze je ten zamek takze se to musi sroubovakem pootocit, tak mam naprad uplne sklopit to sklo a uvidim. Jdu na to. Mam totiz vyhrivane skla z e32 tak si tam natahnu 12V a budu smažit taky...
Tak vyreseno, opraveno, zprovozneno... Faceliftove zrcatka se pouze odloupnou. Jinak sem zjistil ze se daji dat na faceliftovy zrcatka nefaceliftovy skla a naopak. Ja mel na jedne strane nefaceliftove sklo na faceliftovym zrcatku. Staci tam totiz vyvrtat dolu mala dirka kterou projde sroubovak na to pootoceni toho klice zezadu toho skla. Jinak motorky i s tim mechanismem sou stejny. Takze kdyz nekdo budete shanet spigl tak na skle nezalezi... Uz mi krasne hrejou. Stacilo ocistit na jedne strane kontaktya ne druhe vymenit vyhrivaci sklo za socialni bez vyhrevu...