Ahoj kluci, nevali se vam doma nekomu fajfka na svicku k M5? Neni to civka. Je to klasika s kabelem. Obvolal jsem dnes co se dalo, ale nikde to nemaji. Pomuze mi nekdo? Na 5 valcu se jezdit neda
co je to za picovinu ja jsem kupoval fajfky ty kratke na m60ku a sada vysla na 2400,- vzdyt jen civka stoji 2 litry kus...si s tebe delaj prdel nebo co...
No prave, ze nedelaj. Volal jsem do Autecu a tohle mi potvrdili. Neni to klasicka fajfka. Je delsi a ma nahore jine zakonceni. Vecer to vyfotim a dam to sem.
Prave, ze jsem to v ETK nasel. V Autecu to solo prodavaj. Klidne si tam zavolej, kdyz neveris. Ale zitra se jedu podivat k Schindelarovi na Prahu 10. Mel by tam mit jen tu fajfku bez kabelu za litr, tak snad to bude ono.
V ETK je orientacni cena 33 euro vc. DPH, samotna fajfka ma p/n 12 12 1 309 930. Cela sada kabelu ma v ETK cislo 12 12 1 312 680 a orientacni cenu 310.77 euro.
1Pavel píše:Prave, ze jsem to v ETK nasel. V Autecu to solo prodavaj. Klidne si tam zavolej, kdyz neveris. Ale zitra se jedu podivat k Schindelarovi na Prahu 10. Mel by tam mit jen tu fajfku bez kabelu za litr, tak snad to bude ono.
viz francis, to samy jsem nasel v etk, tak nevim co ti nakukali
Tak jsem se ted vratil z Autecu. Oni to maji v ETK vedeno jako jeden kus, takze kdyz jsem tam volal, tak koukal po kompletu. Kdyz jsem jim rekl, ze jsem to v ETK nasel jako solo a za jakou cenu, tak po chvilce patrani na to prisel taky. Je to tedy za neco malo pres litr a to se da zkousnout. Uz je to objednane a kdyz to dorazi do konce tydne, tak se mozna v nedeli ukazu v Mohelnici. Ale to ted spise zalezi na to jestli bude zdravej pes. Tak vsem dekuji za pomoc a 6ti valcum zdar