Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

pomoooc 524 td

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Anonymous

#1 Příspěvek od Anonymous »

Mám 524 td r.v. 88. Stávalo se mi, že občas nešel otáčkoměr a auto přestalo jet. Teď otáčkoměr prakticky nejde vůbec a nejede to. Pídil jsem se po tom, co by to mohlo bejt a z více zdrojů mi bylo řečeno, že malá řídící jednotka je v hajzlu. Na diagnostice jsem nebyl. Nemáte někdo tu jednotku k zapůjčení abych to vyzkoušel? Pokud by to bylo vono tak bych jí koupil (pokud by byla na prodej). Nebo prosím poraďte co s tim. Je to BOSCH 0 281 001 078. Dík :(
Nejsem anonym ale ještě mi to nefunguje. Jsem shooter: para@centrum.cz
tds

#2 Příspěvek od tds »

shooter píše:Mám 524 td r.v. 88. Stávalo se mi, že občas nešel otáčkoměr a auto přestalo jet. Teď otáčkoměr prakticky nejde vůbec a nejede to. Pídil jsem se po tom, co by to mohlo bejt a z více zdrojů mi bylo řečeno, že malá řídící jednotka je v hajzlu. Na diagnostice jsem nebyl. Nemáte někdo tu jednotku k zapůjčení abych to vyzkoušel? Pokud by to bylo vono tak bych jí koupil (pokud by byla na prodej). Nebo prosím poraďte co s tim. Je to BOSCH 0 281 001 078. Dík :(
Nejsem anonym ale ještě mi to nefunguje. Jsem shooter: para@centrum.cz

běž na diagnózu!! měnit pro nic za nic jednotky je nesmysl!
Anonymous

#3 Příspěvek od Anonymous »

a odkud seš v Ostravě bych něco měl na vyskoušení určitě možna bych našel i na prodej cena 2 t tel 724039702
Odpovědět