Přesně kvůli tomu se ptám?? A dají se sehnat přímo na kombika s bílím blinkrem? Ještě jsem je neviděl nikde v obchodech, ani netovejch, ale už jsem to viděl na autech.....
na sedan jsem je taky uz nekde videl, nevidel jsme je vsak v realu.. Nebo spis, nevidel jsem je na e34.
Taky jsem o nich premyslel, ale hodlam vymenit sedana za kombika, proto se ptam na svetla na kombika....
Aha. No na obouch vypadaji dost dobre, jestli chces tak se zeptej Mad-Maxe, on mi je ted nabizel za dobrou cenu(na limuzinu ne na kombala).
Tady na nej mas mejl madmax.bmw@seznam.cz
MadMax mi psal ze koupil ty s bilym blinkrem na svoji limo a ze se mu tam nelibej a ptal se me esi je nechci za dobrou cenu. Tak mu dej vedet. Ja to nechtel, protoze nemam penize. Tak mu dej vedet, esi by jsi chtel s bilym blinkrem na limo.
To vim ze nesedej z komba na limo...
nak na limo mi to je prozatim k prdu.... Limuzinky se zbavuji.... Jdu do kombika, vhodneho pro rodinu....) JA jsme velkej cestovatel a furt mam kufr plnej blbosti. Takhle kdyz do kufru nbevidim, tak tam je opravdu bordel V kombajnu do kufru uvidim a alespon me to donuti si tam uklidit....