Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
POMOC - alarm
Poradí mi někdo, čím může být zapřičiněno samospouštění alarmu ?? Auto mám 2 roky a vše bylo bez problému a nyní za cca poslední týden, se mi alarm spustí i 10x denně. Parkuji na zahradě, kus od komunikace, čili nějaké otřesy nehrozí. Za každou radu děkuji. Nejbližší servis BMW je ode mě cca 160km
(

pokud je to origo alarm BMW tak tam otřesák není. buďto jsou někde prodřený kabely, ale to by pravděpodobně hlásil check control jako nedovřené dveře nebo kapoty, nebo to může dělat alarm sám a taky cokoliv jiného protože je toho do něj napojeno dost, nejdřív bych zkusil vyměnit alarm a pak odpojoval kabely až bych zjistil co to spouští. Alarm je (u 7 teda) pod pravou zadní sedačkou,musiš oddělat celej ten zadní el. box a alarm je na přední stěně. pokud bys měl stejnej jak byl na 750 rv.88 tak tu mám jeden na vyzkoušení nebo případně na prodej.Samozřejmě při odpojování drátů budeš potřebat schéma zapojení.