U nas se zase kopala silnice a my meli felicii zaparkovanou tesne u krizovatky s druhou ulici, protoze nikde nebylo misto a rano prijdu k autu a levej blinkr rosekanej a prohlej blatnik. Vsechno dodreny modrou barvou... No a druhej den byl za steracem dopis, ze sme kokoti, ze parkujeme bliz nez 5m v krizovatce, ze jsme sme to zavinili my a ze te osobe s tim modrym autem byla zpusobena skoda ve vysi... uz nevim kolik to bylo... a ze nas muze dat k soudu. No a dal uz nic nebylo... Auto sme nenasli, tak sem blinkr koupil novej, blatnik se nechal narovnat a bylo...
Nechapu takovy kokoty!!! Kdyby se aspon omluvil, kdyz uz nemuze nechat SPZ kvuli ruceni...
Tak proč tu modrou barvu z toho neodleštíte????? chce to jen leštěnku a trochu práce .. taky mám na autě podobné šrámy a vždy jsem cizí barvu odleštil a zatřel svojí barvou...promáčkliny jsou ale vidět pořád
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
Huska píše:Tak proč tu modrou barvu z toho neodleštíte????? chce to jen leštěnku a trochu práce .. taky mám na autě podobné šrámy a vždy jsem cizí barvu odleštil a zatřel svojí barvou...promáčkliny jsou ale vidět pořád
Huska píše:Tak proč tu modrou barvu z toho neodleštíte????? chce to jen leštěnku a trochu práce .. taky mám na autě podobné šrámy a vždy jsem cizí barvu odleštil a zatřel svojí barvou...promáčkliny jsou ale vidět pořád
protoze mi to je uplne ukradeny
Tak to mas asi pekny auto.....
mam najezd kolem sto tisic rocne a to auto mam na praci, nejsem otrokem svy kary a nikdy nebudu, kosmeticka porucha neni zavada
darmon píše:[quote="Huska"]Tak proč tu modrou barvu z toho neodleštíte????? chce to jen leštěnku a trochu práce .. taky mám na autě podobné šrámy a vždy jsem cizí barvu odleštil a zatřel svojí barvou...promáčkliny jsou ale vidět pořád
protoze mi to je uplne ukradeny
Tak to mas asi pekny auto.....
mam najezd kolem sto tisic rocne a to auto mam na praci, nejsem otrokem svy kary a nikdy nebudu, kosmeticka porucha neni zavada [/quote]
Tý vole, a kde jezdíš? To jezdíš deně do německa a zpět?
Já myslel, že takový nájezd mají jen kamiony......