Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Vodřeli mi dveře.

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
voko21
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od voko21 »

Včera mi někdo vodřel zadní dveře a ujel. :cry: To sou lidi kurvy. :evil: Navíc měl modrej lak a je to na té stříbrné děsně vidět.

Sorry, musel jsem se svěřit! :cry:
TURBO_KrteK

#2 Příspěvek od TURBO_KrteK »

njn me zas nedavno nejakej dobrak, neujspis s nakladakem, vorval roh zadniho narazniku :sneaky:

od te doby parkuju radeji jednim kolem na chodniku :unsure:
voko21
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od voko21 »

TURBO_KrteK píše:njn me zas nedavno nejakej dobrak, neujspis s nakladakem, vorval roh zadniho narazniku :sneaky:

Já jsem to zkoumal a vzhledem k tomu, že je to tak vysoko (10cm pod okénkem),tak to bude asi od Avie. Takže taky náklaďák. :idea:

Navíc většina Avií je u nás v modrá barvě a ta taky souhlasí. Ještě zjistit SPZ a mam ho, lumpa! :)
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od patras Čestný člen »

voko21 píše:
TURBO_KrteK píše:njn me zas nedavno nejakej dobrak, neujspis s nakladakem, vorval roh zadniho narazniku :sneaky:

Já jsem to zkoumal a vzhledem k tomu, že je to tak vysoko (10cm pod okénkem),tak to bude asi od Avie. Takže taky náklaďák. :idea:

Navíc většina Avií je u nás v modrá barvě a ta taky souhlasí. Ještě zjistit SPZ a mam ho, lumpa! :)

to se ti vyber zuzil asi na pul milionu avii v nasi republice :D
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
darmon
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od darmon »

jo jo, modra na stribrne, taky to mam na aute :)
Zave
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Zave »

U nas se zase kopala silnice a my meli felicii zaparkovanou tesne u krizovatky s druhou ulici, protoze nikde nebylo misto a rano prijdu k autu a levej blinkr rosekanej a prohlej blatnik. Vsechno dodreny modrou barvou... No a druhej den byl za steracem dopis, ze sme kokoti, ze parkujeme bliz nez 5m v krizovatce, ze jsme sme to zavinili my a ze te osobe s tim modrym autem byla zpusobena skoda ve vysi... uz nevim kolik to bylo... a ze nas muze dat k soudu. No a dal uz nic nebylo... Auto sme nenasli, tak sem blinkr koupil novej, blatnik se nechal narovnat a bylo... :evil:

Nechapu takovy kokoty!!! Kdyby se aspon omluvil, kdyz uz nemuze nechat SPZ kvuli ruceni... :?:
Huska
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Huska »

Tak proč tu modrou barvu z toho neodleštíte????? chce to jen leštěnku a trochu práce :wink: .. taky mám na autě podobné šrámy a vždy jsem cizí barvu odleštil a zatřel svojí barvou...promáčkliny jsou ale vidět pořád :-(
:-) Born to be for BMW :-)
:-) 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d :-)
Zave
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Zave »

Jo vsak to uz je opravene... Tady slo o princip, ne ze je na tom modra barva... :wink:
darmon
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od darmon »

Huska píše:Tak proč tu modrou barvu z toho neodleštíte????? chce to jen leštěnku a trochu práce :wink: .. taky mám na autě podobné šrámy a vždy jsem cizí barvu odleštil a zatřel svojí barvou...promáčkliny jsou ale vidět pořád :-(
protoze mi to je uplne ukradeny :D
Zave
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Zave »

darmon píše:
Huska píše:Tak proč tu modrou barvu z toho neodleštíte????? chce to jen leštěnku a trochu práce :wink: .. taky mám na autě podobné šrámy a vždy jsem cizí barvu odleštil a zatřel svojí barvou...promáčkliny jsou ale vidět pořád :-(

Tak to mas asi pekny auto..... :wink:
darmon
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od darmon »

Zave_M50 píše:
darmon píše:

mam najezd kolem sto tisic rocne a to auto mam na praci, nejsem otrokem svy kary a nikdy nebudu, kosmeticka porucha neni zavada :)
Zave
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Zave »

Tak to pak jo... :wink:
gelty
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od gelty »

darmon píše:
Zave_M50 píše:
darmon píše:[quote="Huska"]Tak proč tu modrou barvu z toho neodleštíte????? chce to jen leštěnku a trochu práce :wink: .. taky mám na autě podobné šrámy a vždy jsem cizí barvu odleštil a zatřel svojí barvou...promáčkliny jsou ale vidět pořád :-(

mam najezd kolem sto tisic rocne a to auto mam na praci, nejsem otrokem svy kary a nikdy nebudu, kosmeticka porucha neni zavada :)[/quote]

Tý vole, a kde jezdíš? To jezdíš deně do německa a zpět?
Já myslel, že takový nájezd mají jen kamiony...... :roll:
darmon
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od darmon »

tak to vis jeste malo :) kamiony najezdi mnohokrat vic nez ja :)
treba jen za rok 2001 dle zaznamu jsem pouze do prace a z prace najezdil 48 tisic.....
Odpovědět