Ktera baba?? Ja sem na kluky ty homokladodarmon píše:tvoje baba je lama, jakej smysl ma jen kvuli autu pridavat dalsi format ?bpytlik píše:Kdybys nebyl lama tak kopii do mp3 udelas za dobu zhruba o 20 vterin delsidarmon píše:no to je dalsi vec, mne na tom vadi ta prace navic, takhle pridu z kramu s cdckem, udelam kopii a vrazim ji do auta, nemusim se srat s nejakym komprimovanim a takovejma vecma, jestli mam v aute 50 nebo 10 cd uz neni zadnej problem
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Chtěl bych rádio_ale jaký?
-
darmon
- Klubové ID: 91
- Kontaktovat uživatele:
jo vam se do tech trojek asi vic nez pet nevejdeorfenik píše:proc vozit v aute padesat cd kdyz muzu vozit 5 !!!!!
vsechno ma svy pro a proti, ja nevidim zadnej klad toho jestli je v kasliku spolujezdce 5 nebo 50 cd, protoze rozdil zabranyho prostoru je minimalni.
Komfortnost ovladani a to ze musim s tema cd jeste neco delat mluvi za vse.
-
Bombarder
- Klubové ID: 59
- Kontaktovat uživatele:
omfg, to je dobra picovina..darmon píše:jo vam se do tech trojek asi vic nez pet nevejdeorfenik píše:proc vozit v aute padesat cd kdyz muzu vozit 5 !!!!!![]()
vsechno ma svy pro a proti, ja nevidim zadnej klad toho jestli je v kasliku spolujezdce 5 nebo 50 cd, protoze rozdil zabranyho prostoru je minimalni.
Komfortnost ovladani a to ze musim s tema cd jeste neco delat mluvi za vse.
-
voko21
- Klubové ID: 151
- Kontaktovat uživatele:
Já když si kupuju cédéčka, tak si vždycky vysmahnu takové kompilační CD, na které naházím jen super skladby a nemusím poslouchat nebo přeskakovat slabší songy.
Jinak už vidím, jak se ta moje přehrabuje v CD´s v přihrádce, hledá svoje oblíbené písničky, mění každejch 10min Cédéčko a znervózňuje mi při jízdě.
Kua to bych se nasral a koupil bych "devítku".
MP3 má pro mě a pro spokojené manželství velký význam.
Jinak už vidím, jak se ta moje přehrabuje v CD´s v přihrádce, hledá svoje oblíbené písničky, mění každejch 10min Cédéčko a znervózňuje mi při jízdě.
MP3 má pro mě a pro spokojené manželství velký význam.
-
Anonymous
-
orfenik
- Kontaktovat uživatele:
To radio super vypada, vybava je vsak podobna jak jakekoliv starsi SONY, mel jsem pred tim CDX L550 a menu je temer shodne, co ma navic je akorat prehravani MP3 a grafika na displeji. Zvuk samozrejme super SONY je SONYKastor píše:Chci koupit tu Sonku, ma ji nekdo ? Poradi ?orfenik píše:To Sony mam, hraje dobre ,ale neprehrava WMA a ma problemy precist MP3, ktere maji vyssi datovy tok. Mrkni na Panasonic taky to stoji za to !