čau lidi, potřebuju poradit protoze uz me to poekne s*re. Kdyz zapnu vetrak tak se proste nic neděje. Nevite cim to muze byt? Nemel ste to nekdy nekdo? Mam v aute automatickou klimu, ktera teda z duvodu havarky byla castecne odstranena (tu bych taky rad dal ko kupy ale nevim co mi tam chybi) a navic jestli chci zprovoznit klimu tak musi jet vetrak... a jeste jedna poznamka kdyz sem jednou jel pres koleje tak se to rozjelo a foukalo to krasne a dalo se to i regulovat proste tak jak ma. Ale jak sem motor vypl tak uz pak ten vetrak nenaskocil.... Jo mam e34 RV.92
Jo to si taky myslim... Nevim jak se dostat k tomu motoru. jeste sem se na to nedival jenom vim ze je k nemu misto dod prednim sklem pod kapotou. Ve ctvrtek prijede Jawak na region a rikal mi ze mi ukaze co a jak...
Zave_M50 píše:Jo to si taky myslim... Nevim jak se dostat k tomu motoru. jeste sem se na to nedival jenom vim ze je k nemu misto dod prednim sklem pod kapotou. Ve ctvrtek prijede Jawak na region a rikal mi ze mi ukaze co a jak...
no rovnou si objednej novej motorek(cca 3500), uz sem jich menil nekolik. menit uhliky nema cenu, to sem taky zkousel, vydrzi to jenom chvilku, vetsinou je spatnej ten medenej krouzek na kotve.
Kua tak jád nes budu v práci do osmi tak bych přijel alespon na chvilku. Mám to skoro po cestě.
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d