Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
ŽALUZIE ZA CHLADIČEM A PLASTY POD MOTOREM
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
Kluci včera jsem koukal na jedno 525 TDSo a zjistil jsem že má z vnitřní strany chladiče žaluzii s automatickým otevíráním. Další věcí je plast pod celým motorem. Zajímá mě zda se tyto věci montovaly na každé auto nebo podle čeho to na některé dávaly a na některé ne?

-
- Kontaktovat uživatele:
Vážně:
O těch žaluziích jsem ještě neslyšel.
Ten kryt pod motorem mám i u 524td/91, je dvojdílný, jedna část je od chladiče po olejovou vanu a druhá kreje převodovku. Je to kvůli odhlučnění a myslel jsem, že to je v základní výbavě.
Nevážně:
Až budu auto prodávat, tak budu asi uvádět i ten kryt, zdá se že to nemá každý.
O těch žaluziích jsem ještě neslyšel.

Ten kryt pod motorem mám i u 524td/91, je dvojdílný, jedna část je od chladiče po olejovou vanu a druhá kreje převodovku. Je to kvůli odhlučnění a myslel jsem, že to je v základní výbavě.

Nevážně:
Až budu auto prodávat, tak budu asi uvádět i ten kryt, zdá se že to nemá každý.

-
- Kontaktovat uživatele:
Sem si vzpoměl - Když jsem byl na technickej, tak ten maník v jámě povídal: "Tady je to v pořádku, ani kapka voleje!" A von ten tydýt vlastně čuměl zespoda na ten kryt.
ps.: Vespodu je taková mřížka, do které házím hadr pro záchyt uniklého oleje. Je ale fakt, že u mého autíčka zase tolik oleje neteče.

ps.: Vespodu je taková mřížka, do které házím hadr pro záchyt uniklého oleje. Je ale fakt, že u mého autíčka zase tolik oleje neteče.

- Huska
- Kontaktovat uživatele:
Hmmm, tak pro severské modely?.....to se mi nezdá...ledvinky a podobně to vím že jsou, ale právě tato žaluzie by měla být opačně ........ pro teplé kraje. Sahara co máme na autě je právě plná a tu co jsem viděl měla v levé části žaluzie otvírané podtlakem.
Máte všichni kryty pod motorem?
Máte všichni kryty pod motorem?