no to bych mohl mrdat z pěknýho auta řezat okna ven a rozebírat půl auta... já preferuju fólie ale ne polské a laciné....darmon píše:rozhodne kvalitni, zfusovat se daj jak folie tak pokoveni, ja bych bral jedine pokoveni.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
váš názor ....
-
- Klubové ID: 91
- Kontaktovat uživatele:
to klidne mrdejM3maniac píše:no to bych mohl mrdat z pěknýho auta řezat okna ven a rozebírat půl auta... já preferuju fólie ale ne polské a laciné....darmon píše:rozhodne kvalitni, zfusovat se daj jak folie tak pokoveni, ja bych bral jedine pokoveni.

jasně v poho,každého věc.Já jen že znám lidi co uměj fólie nalepit na autě bez demontáže oken špičkovým způsobem,až mi to hlava nebrala,jó a zadní okna samo na autě a z jednoho kusu...darmon píše:to klidne mrdejM3maniac píše:no to bych mohl mrdat z pěknýho auta řezat okna ven a rozebírat půl auta... já preferuju fólie ale ne polské a laciné....darmon píše:rozhodne kvalitni, zfusovat se daj jak folie tak pokoveni, ja bych bral jedine pokoveni.ja to delat nebudu tak mi to je burt, i folie jsou lip nalepeny na vyndanym okne, nehlede na to ze zadni pak muze bejt z jednoho dilu, a kdyz uz jsou okna venku tak je imho lepsi pokoveni. Vyndat lepeny skla neni zadny trauma

-
Jawak
- Člen Klubu
- Klubové ID: 125
- Kontaktovat uživatele:
Tak fólie byly za babku, normálně jsem koupil obyčejný nějaký za pár stovek, když má člověk někoho, kdo to umí lepit, tak je ani moc nepoškrábe, na semaforech všichni civí, to asi v životě neviděli.kaca píše:Jawaku tak co skla? Jaké máš s tím teď zkušenosti?
Na hranicích bez problémů, stejně má člověk přední okna dole. Na dálnici nás zahaltovali a mysleli si, že jsme turečtí diplomaté

A jinak e46 změnila majitele, frantíci přijeli, zašprechtili jsme anglicko-francouzsky, přišroubovaly se jejich numera a tradá domů. Slíbili, že se za měsíc zase ukážou, už jsme pozvaní i k nim do Bretagne, takhle se navazují kontakty

Ale bude se nám stýskat

- Přílohy
-
- au_revoir.jpg (77.73 KiB) Zobrazeno 365 x
No vidíš,dneska mi volal kdy to dovezu...Jawak píše:Tak fólie byly za babku, normálně jsem koupil obyčejný nějaký za pár stovek, když má člověk někoho, kdo to umí lepit, tak je ani moc nepoškrábe, na semaforech všichni civí, to asi v životě neviděli.kaca píše:Jawaku tak co skla? Jaké máš s tím teď zkušenosti?
Na hranicích bez problémů, stejně má člověk přední okna dole. Na dálnici nás zahaltovali a mysleli si, že jsme turečtí diplomaté, to ještě nežrali, kluci bavorští! Takový ucha v komplet černé 36ce, dvě pohledný buchty a jeden pochybný řidič, tak nás zahaltovali na benzince, zkontrolovali doklady a zase jsme valili dál. Od té doby klid, to bylo na velikonoce.
A jinak e46 změnila majitele, frantíci přijeli, zašprechtili jsme anglicko-francouzsky, přišroubovaly se jejich numera a tradá domů. Slíbili, že se za měsíc zase ukážou, už jsme pozvaní i k nim do Bretagne, takhle se navazují kontakty
Ale bude se nám stýskat

Jawaku, díkas, vo to mi šlo, jak projdu u žampionů. Do realizace se rozhodně za každou cenu hrnout nebudu, chce to z rozmyslemJawak píše:Tak fólie byly za babku, normálně jsem koupil obyčejný nějaký za pár stovek, když má člověk někoho, kdo to umí lepit, tak je ani moc nepoškrábe, na semaforech všichni civí, to asi v životě neviděli.kaca píše:Jawaku tak co skla? Jaké máš s tím teď zkušenosti?
Na hranicích bez problémů, stejně má člověk přední okna dole. Na dálnici nás zahaltovali a mysleli si, že jsme turečtí diplomaté, to ještě nežrali, kluci bavorští! Takový ucha v komplet černé 36ce, dvě pohledný buchty a jeden pochybný řidič, tak nás zahaltovali na benzince, zkontrolovali doklady a zase jsme valili dál. Od té doby klid, to bylo na velikonoce.
Ale bude se nám stýskat
-
- Klubové ID: 59
- Kontaktovat uživatele:
ZE BY FRAJERI Z O-ZONE??Jawak píše:Tak fólie byly za babku, normálně jsem koupil obyčejný nějaký za pár stovek, když má člověk někoho, kdo to umí lepit, tak je ani moc nepoškrábe, na semaforech všichni civí, to asi v životě neviděli.kaca píše:Jawaku tak co skla? Jaké máš s tím teď zkušenosti?
Ale bude se nám stýskat
DOUFAM, ZE JSI JIM DAL KONTAKT NA http://WWW.BMWKLUB.CZ
mě lepili folie http://www.tinter.cz a super, v noci je přes to pěkně vidět a přes den sluníčko nepeče, jako bonus oproti pokovení ta fólie podrží rozbitý okno takže ti při nehode do ksichtu nevletěj střepy