Nevím jestli je to součástí každé E34, ale vidim to poprvé a docela se mi líbí. Vozím ssebou rezervní desítku a séře mi s tím jak se převaluje sem a tam. Už vůbec nemluvim o prostoru, který zabírá.
1/ Máte ho někdo? 2/ Je to jak si myslím, určeno do rezervního kola?
Baxon píše:A k čemu to je dobrý? Proč vozit v kufru kanystr, když mám bandu na 70l a benzínka je na každym rohu
Protože mam levnou naftu z kanystrů a pokaždý když to leju do auta tak se trochu zaseru od nafty. Proto dělám takový "tankovací dny", a ty mě někdy vyjdou na skoro prázdnou nádrž. Dávám si bacha, ale už mi jednou došla štáva a neměl jsem rezervu. Tolik sprostých slov jste ještě neslyšeli. Ten kanystřík by se mi líbil, ale jestli stojí 2k, tak to se budu muset ještě trochu přemlouvat.
bpytlik píše:Me volal zrovna vcera v 23:30 abdul, ze mu dosla nafta at pro neho dojedu, tak sem mu zakoupil za 120kc obyc. kanystr a i tak mel z neho radost
Mě došla nafta v Květnu, spěchal jsem k nejbližší benzínce a vyloudil jsem prázdnou a suchou flašku od Mattoni. Už ji tam měla paní připravenou pro podobný "týpky". Chcíplo mi to v té nejblbější zatáčce a nechtěl jsem to tam dlouho nechávat, takže jsem si krásně 5Km zaběhal. Pak, že diesel není pro zdraví.
Já mám v palubce takovej malej budík a ten mi ukazuje kolik mám v nádrži paliva a když je ho tam už málo, tak se rozsvítí taková oranžová kontrolka a to stačím ujet ještě pěknej kus cesty, ale většinou tankuju ještě než se rozsvítí a nemusím potom někde běhat s kanystrem .
Je to skvělá věc .
Baxon píše:Já mám v palubce takovej malej budík a ten mi ukazuje kolik mám v nádrži paliva a když je ho tam už málo, tak se rozsvítí taková oranžová kontrolka a to stačím ujet ještě pěknej kus cesty, ale většinou tankuju ještě než se rozsvítí a nemusím potom někde běhat s kanystrem . Je to skvělá věc .
Já ho vozím naplněnej, člověk nikdy neví. Občas se benzin hodi i třeba neco umyt.
Mě došel benzin před třema tejdnama s tim mým Chryslerem, ale bylo to kuůli poruše palivoměru. Hajz ukazoval pulku a nebylo tam nic A zakon schvalnosti zapracoval, zustatl jsem pul kilometru pred benzinkou, kde jsem chtel tankovat.
Baxon píše:Já mám v palubce takovej malej budík a ten mi ukazuje kolik mám v nádrži paliva a když je ho tam už málo, tak se rozsvítí taková oranžová kontrolka a to stačím ujet ještě pěknej kus cesty, ale většinou tankuju ještě než se rozsvítí a nemusím potom někde běhat s kanystrem . Je to skvělá věc .
taky tam mam tenhle slozitej system myslim ze odborne se tomu rika palivomer
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Ono nekteri, kteri nemaji hole auta, maji dokonce vec,ktere se rika palubni pocitac tusim, ale kdyz on mu pry este ukazoval dojezd 8km Ja tankuju vzdycky az mam skoro sucho a max. za 300kc protoze at natankuju,co natankuju ten den to este projedu. Takhle natankuju za 300 a vim ze vic ten den neprojezdim
taky tam mam tenhle slozitej system myslim ze odborne se tomu rika palivomer
Se budu muset podívat jestli ten tzv. Palivoměr taky mam. Sem myslel, že stačí posvítit zapalovačem u nádrže a tak zjistit vejšku hladiny.
bpytlik píše:Ono nekteri, kteri nemaji hole auta, maji dokonce vec,ktere se rika palubni pocitac tusim, ale kdyz on mu pry este ukazoval dojezd 8km Ja tankuju vzdycky az mam skoro sucho a max. za 300kc protoze at natankuju,co natankuju ten den to este projedu. Takhle natankuju za 300 a vim ze vic ten den neprojezdim
Dojezd v KM mi to ukazuje taky, ale to už jsem psát radši nechtěl.
Je jasný, že ten údaj se mění podle stylu jízdy, tudíž orientační - někdy ukatuje " --- " a ještě to jede a někdy " 8 " a v bandě je už hovno.
Já natankuju plnou a když ji vyjezdím, tak natankuju zase plnou. Nevím, proč bych jí musel hned zase vyjezdit Vázně mi není jasný, proč tankovat každej den za 300,- a jezdit dokud to nezdechne, když si můžu pohodlně jednou za tejden dojet k pumpě a natankovat plnou . O.K.?
bpytlik píše:Ono nekteri, kteri nemaji hole auta, maji dokonce vec,ktere se rika palubni pocitac tusim, ale kdyz on mu pry este ukazoval dojezd 8km Ja tankuju vzdycky az mam skoro sucho a max. za 300kc protoze at natankuju,co natankuju ten den to este projedu. Takhle natankuju za 300 a vim ze vic ten den neprojezdim
Dojezd v KM mi to ukazuje taky, ale to už jsem psát radši nechtěl. Je jasný, že ten údaj se mění podle stylu jízdy, tudíž orientační - někdy ukatuje " --- " a ještě to jede a někdy " 8 " a v bandě je už hovno. Já natankuju plnou a když ji vyjezdím, tak natankuju zase plnou. Nevím, proč bych jí musel hned zase vyjezdit Vázně mi není jasný, proč tankovat každej den za 300,- a jezdit dokud to nezdechne, když si můžu pohodlně jednou za tejden dojet k pumpě a natankovat plnou . O.K.?
Protoze klasicka situace: sedim doma, vrtam se v nose, vola kamos at du na kafe, ok sednu do auta, dojedu k pumpe, vezmu za 300.Dojedu na kafe, po ceste zpatky este zaskocim neco vyridit a dojedu dom na obed. Pak vola treba kamoska pod na kafe, tak jedu, pak me napadne zajet se na neco mrknout dal, tak jedu.Pak treba do fitka nebo na squash. No a pak si reknu ze uz nemam naftu,dojedu dom a na dalsi vyzvy na kafe,kino,chlastani a tak nereaguju, protoze nechci znova tankovat. A kdybych mel natankovano za litr, tak se jeste ten den/vecer trikrat nekde svezu a mam stejne prazdnou
Baxon píše:Vázně mi není jasný, proč tankovat každej den za 300,- a jezdit dokud to nezdechne, když si můžu pohodlně jednou za tejden dojet k pumpě a natankovat plnou . O.K.?
Protože jsem ještě nedospěl a když je v nádrži nějakej benál, tak i vyčůrat se jezdím za město do lesů?