Zdar. Premyslel sem ze bych hodil na e34 parkovacky misto toho jak sou nad tou cockou na bocnich svetlech do dalkovych parabol. Co myslite? Jaky by to bylo?
1. se daj ty krouzky udelat
2. kup jen 2 a dej je do dalkovejch, v potkavackachy by pri zap. svetlech stejne nebyli videt
3. u hanze das za dva krouzky tak 600,-
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
patras píše:1. se daj ty krouzky udelat 2. kup jen 2 a dej je do dalkovejch, v potkavackachy by pri zap. svetlech stejne nebyli videt 3. u hanze das za dva krouzky tak 600,-
A jak se daji udelat? To sem tu asi pul roku shanel a nenasel...
takly jsem je zkousel delat, ale osobne si myslim, ze je to uplne o nicem, protoze to pak ve finale vypada jako samodomo a nesviti to jak ma... ale jinak se to dale s akrylove tycky, kterou pod teplem nahrajes a vytvarujes...
Hanz píše:takly jsem je zkousel delat, ale osobne si myslim, ze je to uplne o nicem, protoze to pak ve finale vypada jako samodomo a nesviti to jak ma... ale jinak se to dale s akrylove tycky, kterou pod teplem nahrajes a vytvarujes...
presne tak, taky jsem to zkousel (ze srandy) a pak si je objednal u tebe
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Hanz píše:takly jsem je zkousel delat, ale osobne si myslim, ze je to uplne o nicem, protoze to pak ve finale vypada jako samodomo a nesviti to jak ma... ale jinak se to dale s akrylove tycky, kterou pod teplem nahrajes a vytvarujes...
Zdar!
Chlape máš ještě ty angel eyes jak jsi tady inzeroval?Měl bych zájem o jeden pár na E 34.Za kolik jsou a můžeš mi je poslat na dobírku? Byl bych ti moc vděčnej!