Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
neverending problem s motorem
-
mno udelal si kram s tuning cajkama na bmw fakt luxus ale nemel na to asi nervy protoze lidi sou kreteni tak to zas zavrel asi po 2mesicich.dela ted auta sam protoze v pallasu mu to z nejakyho duvodu nevyhovovalo.ja jsem psal ten prispevek ohledne sluzeb v palasu i odpoved na nej ale kde to je to nevim....jinak hamm ted dela s nekym auta je fakt ze je to machr ma snad nakej diplom 2.misto mezi bmw mechaniky v evrope.je v naky vesnici kus od turnova.vecer tam nejni dobry jezdit protoze tam jezdi von....a to pak neni kudy:-)) naposled jsem si rikal jestli by ho chytli Burns nebo Auriol vypadalo to ze se snima honi:-)))rikal ze prej naky cajky ma jeste takze kdo co chcete ptejte se dam vedet!!!! mel supr ceny sport filter 700-1200 otevrenej schnitzer za asi 2500 a tak!!!
-
-
reseni je na bimmer.org.....alp píše:no mozna na tom neco bude. ale mluvil jsem dneska s Uhlikem a rikal ze ted ma na dilne 740ku a ze se chova uplne stejne jak ta moje ... tak nejak nevim ... kdybych alespon vedel po cem mam koukat ... ten motor je natolik slozitej, ze to neni jako kdyz jsem mel favo ... ale beztak to bude nejaka ptakovina ..., akorat nez se k ni dojde tak stihnu zesedivet ...
http://www.roadfly.org/bmw/forums/
ale nic hezkyho te tam neceka,
, ja to ctu jak se s tim trapi sedmickari a proto si o prvnich M60kach myslim svy....
ale nic hezkyho te tam neceka,

to k nicemu nevede, hodne veci je ve starejch forech a to vyhledavani funguje pochybne, mne to nenajde nektery prispevky ktery jsem tam prokazatelne psal, protoze jednu dobu jsem tam byl hyperaktivni.
Proste tam napis to co jsi psal tady 07-07-2004 12:06 a ono ti hodne lidi odpovi co jeste dal se da udelat (a nepomuze to )
Proste tam napis to co jsi psal tady 07-07-2004 12:06 a ono ti hodne lidi odpovi co jeste dal se da udelat (a nepomuze to )
-
-
- Kontaktovat uživatele:
Jenze jak to mas vedet, porad sypes a sypes a rikas si ze uz to musi byt ono, protoze to vzdycky uz dava kurva stoprocentne smysl a je to tisic sem a tisic tam a pak je ztoho 30. Taky to znam a jeste stokrat jinak. To same mam s M30. Vyradim a otacky mi klesnou dolu, nekdy to chcipne, to je pak super.
-
- Kontaktovat uživatele:
vir2l píše:Jenze jak to mas vedet, porad sypes a sypes a rikas si ze uz to musi byt ono, protoze to vzdycky uz dava kurva stoprocentne smysl a je to tisic sem a tisic tam a pak je ztoho 30. Taky to znam a jeste stokrat jinak. To same mam s M30. Vyradim a otacky mi klesnou dolu, nekdy to chcipne, to je pak super.
No, zrovna třiapůlí M30 se na vrakáčích válí spousta, motor jako takovej je nesmrtelnej, je to takovej bavoráckej smallblock. Většinou je problém ve stříkačce, chce to povyměňovat všecky hadice a když je to v čidlech, všechny se dají změřit jaký vrací hodnoty. Není to až zas taková věda a rozhodně bych nešel koupit něco, o čem si "myslím, že to vyřeší".
-
mno hezke uvahy....ovsem praxe je silena...bezte si nekdo zkusit sehnat kloudnou V8mu nekde na vrak nebo kamkoli jinam..strasnej problem motory stojej kolem 30-40ti litru+kupa nakladu na opravu+budu zarucene menit vsechno to co uz mam tady udelany...mimo to auto jsem koupil a to auto davam do kupy a chci ho tak jak je mit,stejne kdybych ted ciste teoreticky usetril desitku na necem tak je to u tohodle auta jako flusanec do more.proste za boha nemuzou prijit na to co v tom houpe je to nepochopitelny...vymeneny je vsecko motor je po G.O. kompletni atd...je to takovy zahadka mala no...nejvic to houpa kdyz jedu chvili na nizky otacky treba 1500 a tak tak to houpe po vyrazeni tak o 500...kdyz to dostava kotel tech 6500ot. tak houpne jenom jednou.volnobeznej ventil a tahle legrace jsou vymenene vse new takze nevim.
na zaciatku som ciatal, ze ta zaujima co robi riadaca jednotka s datami z vahy vzduchu a z lambda sondy. Pokial viem, primarne sa riadi podla dat z vahy vzduchu (ci MAF), lambda sluzi na kontrolu, pretoze data z nej su logicky casovo oneskorene. A to by ti mohlo napovedat o tom oneskoreni (prehupe). Myslim si, ze motor pracuje podla lambdy. Pokial mas teda vahu vzduchu ok, bude to podla mna nieco so vzduchom za vahou. Ale je to len taka myslienka.
Kdysy jsem měl na dílně jedno auto který taky dost houpalo, všechno se zkontrolovalo všechno bylo OK, závada byla taková že někdo tam kdysi dal jiné vstřiky ne ž tam měli být, velikost,odpor,tlak benzinu to všechno bylo stejný ale množství vstříknutého paliva bylo jiné a jednotka už to nedohnala, po výměně vstřiků je to OK.
-
- Kontaktovat uživatele:
mayklmaykl: Taky už bych rád abys to měl v pořádku, protože mě čtyřlitr přede jako kočička, vůbec žádnej problém během deseti tisíc, který jsem najel a jsem nerad, když mě někdo děsí takovýma story
Auto co jsem kupoval má servisní historii u Bychla a servisní knížku s doloženými 206 tisíci najeto jsem dostal k němu.