Zdravím,
mám dotaz ohledně tohohle auta, jsem ochotnej investovat kolem 300k Kč do auta a tohle se mi fakt líbí. Jelikož jsem teď měl taky zadohrab Opel Omega s baworáckým motorem 2.5TD, nějaký zkušenosti mám, ale BMW je BMW. Opel kvalitou zpracování nic moc, závady na elektroinstalaci atd., motor měl oproti BMW sníženej výkon, ale byl jsem s ním spokojenej. Měl jsem možnost se svézt s načipovanou 525tds a do toho bych šel. Má tohle auto nějaký mouchy, věci na který dát bacha při koupi atd.? Máte někdo zkušenosti s tímto typem? Díky za každé postřehy a připomínky.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
525tds e39
Landis píše:Zdravím,
mám dotaz ohledně tohohle auta, jsem ochotnej investovat kolem 300k Kč do auta a tohle se mi fakt líbí. Jelikož jsem teď měl taky zadohrab Opel Omega s baworáckým motorem 2.5TD, nějaký zkušenosti mám, ale BMW je BMW. Opel kvalitou zpracování nic moc, závady na elektroinstalaci atd., motor měl oproti BMW sníženej výkon, ale byl jsem s ním spokojenej. Měl jsem možnost se svézt s načipovanou 525tds a do toho bych šel. Má tohle auto nějaký mouchy, věci na který dát bacha při koupi atd.? Máte někdo zkušenosti s tímto typem? Díky za každé postřehy a připomínky.
Každé starší auto s 200 a více tkm má mouchy,teda pokud nemáš to štěstí,že ho koupíš od nějakého pana punti.Já ho chvíli měl najeto 240tkm se serviskou a jelo jak hodinky,spotřeba 7-10l nafty.Jde o to nekoupit vylítaný kus s prasklou palicí atd... a to už bude docela těžké(v reálu maj tyto auta r.v.96-98 najeto 300tkm a víc),myslím že klakson měl štěstí tak snad ti něco k tomu řekne,koupil takové před nedávnem.Prostě a? se nespálíš vem si to auto před koupí na prohlídku do BMW,ale né tam kde má ten dotyčnej známé....

kdybys mel zajem, mrkni..... http://www.kubin.ws/auta/bmw525tds.html ma to chip a hafo veci...nejake info po telefonu 777143235 - Roman. Ale vecer jedu na dofcu, prijedu za tyden asi