Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E39-radio Professional RDS
V březnu jsi ho nabízel se slevou za 2000,-Pavel 528 píše:schema sice nemam,ale muzu ti nabidnout Bussines E39 za 2300kc.

- Pavel 528
- Kontaktovat uživatele:
sorry uz si to nepamatujuMaca píše:V březnu jsi ho nabízel se slevou za 2000,-Pavel 528 píše:schema sice nemam,ale muzu ti nabidnout Bussines E39 za 2300kc.akorát jsem nevěděl jestli je ještě k mání. V případě, že to moje radio definitivně umře, tak jsem určitě zájemce. I když tam mám teď půjčený Bussines RDS s CD a jsem zklamán - horší kvalita příjmu FM a je tam 6 pamětí, kterým se musí naprogramovat kmitočet, zatímco Professional mi vždycky automaticky ukazovat všechny momentálně dostupný stanice jako 3znakovou RDS zkratku stanice a já jen přepínal a nemusel ladit nahoru a dolu po celým pásmu

-
- Klubové ID: 53
- Kontaktovat uživatele:
Mel bych zajem o radio do BMW E39 (r.v.00, 525), ale jen s cd, Bussines RDS s cd, v aute mam tusim BMW Reverse? s kazetou, takze bych popr. i tohle nasledovne prodal nebo vyměnil a doplatil. Muzete mi poradit, kde ho sehnat? dikyPavel 528 píše:sorry uz si to nepamatujuMaca píše:V březnu jsi ho nabízel se slevou za 2000,-Pavel 528 píše:schema sice nemam,ale muzu ti nabidnout Bussines E39 za 2300kc.akorát jsem nevěděl jestli je ještě k mání. V případě, že to moje radio definitivně umře, tak jsem určitě zájemce. I když tam mám teď půjčený Bussines RDS s CD a jsem zklamán - horší kvalita příjmu FM a je tam 6 pamětí, kterým se musí naprogramovat kmitočet, zatímco Professional mi vždycky automaticky ukazovat všechny momentálně dostupný stanice jako 3znakovou RDS zkratku stanice a já jen přepínal a nemusel ladit nahoru a dolu po celým pásmu
,takze kdyz ho budes chtit,necham za 2kkc,coz je myslim dobra cena
Tak se pořádně mrkni jestli máš Reverse nebo Professional a když, tak můžeme udělat operaci kulový blesk.Mel bych zajem o radio do BMW E39 (r.v.00, 525), ale jen s cd, Bussines RDS s cd, v aute mam tusim BMW Reverse? s kazetou, takze bych popr. i tohle nasledovne prodal nebo vyměnil a doplatil. Muzete mi poradit, kde ho sehnat? diky

-
- Kontaktovat uživatele:
Tady je jeho fotečka, je to Reverse, takže pokud by jsi měl zájem, já určitě.Maca píše:Tak se pořádně mrkni jestli máš Reverse nebo Professional a když, tak můžeme udělat operaci kulový blesk.Mel bych zajem o radio do BMW E39 (r.v.00, 525), ale jen s cd, Bussines RDS s cd, v aute mam tusim BMW Reverse? s kazetou, takze bych popr. i tohle nasledovne prodal nebo vyměnil a doplatil. Muzete mi poradit, kde ho sehnat? diky

-
- Kontaktovat uživatele:
Tady je jeho fotečka, je to Reverse, takže pokud by jsi měl zájem, já určitě.Maca píše:Tak se pořádně mrkni jestli máš Reverse nebo Professional a když, tak můžeme udělat operaci kulový blesk.Mel bych zajem o radio do BMW E39 (r.v.00, 525), ale jen s cd, Bussines RDS s cd, v aute mam tusim BMW Reverse? s kazetou, takze bych popr. i tohle nasledovne prodal nebo vyměnil a doplatil. Muzete mi poradit, kde ho sehnat? diky

- Přílohy
-
- Snímek 046.jpg (88.49 KiB) Zobrazeno 2290 x
no zajem bych měl (pokud to bude za rozumnou cenuignor píše:asi budu mit radio professional k prodeji, nevim o co konkretne mas zajem, radio? kazetak?DSP? budu davat navigaci a tak to moje asi prodam, je teda ze 725ky ale melo by byt stejne. Pokkud budes mit zajem tak se ozvy.

Cenu samozřejmě nastavíš ty, já to beru podle situace - moje původní rádio nejsem schopnej nechat spravit, protože nemám ani schéma připojení, Pavel 528 nabízí sice Bussines, (ale lepší než nic) za 2tis. a mám ještě nabídku na Professional za 5tis. (se zárukou), takže plus minus jsem ochoten za něj dát tak 3tis. (a to ještě musí pasovat)Anonymous píše:Aha, nevedel jsem ze ze radio spojene s kazetovou casti v jedem celek, nikdy jsem to nevyndaval. Moje chyba. Budu vedet snad do konce tydne tak dam vedet, ale uprimne ti reknu ze jsem pocital spise s 5tis. No uvidime az to bude aktualni.

- Pavel 528
- Kontaktovat uživatele:
samo,ze nabidka stale plati tedy 2kkcMaca píše:Cenu samozřejmě nastavíš ty, já to beru podle situace - moje původní rádio nejsem schopnej nechat spravit, protože nemám ani schéma připojení, Pavel 528 nabízí sice Bussines, (ale lepší než nic) za 2tis. a mám ještě nabídku na Professional za 5tis. (se zárukou), takže plus minus jsem ochoten za něj dát tak 3tis. (a to ještě musí pasovat)Anonymous píše:Aha, nevedel jsem ze ze radio spojene s kazetovou casti v jedem celek, nikdy jsem to nevyndaval. Moje chyba. Budu vedet snad do konce tydne tak dam vedet, ale uprimne ti reknu ze jsem pocital spise s 5tis. No uvidime az to bude aktualni.

-
- Kontaktovat uživatele:
tak pokud je to tak, tak bych si pro nej zajel, myslis, ze tam bude pasovat klasickej changer, s normalnima konektorama a kabelazi? opravdu tohle neni muj parket, takze vim o tom kulovyPavel 528 píše:no jak pisu,prodavam Bussines-myslim,ze to cd changer ovladat umimargos píše:No tak kdyz je tu tolik radii, tak mi nekdo jedno prodejte, hlavně at tam je cd nebo jde přidat cd changer, moc se v tom nevyznámNebo mě z toho Reverse odvezou

- Pavel 528
- Kontaktovat uživatele:
nevim odkud jsi ty,ale ja Praha 8 tel 723580912 tak kdyz si pro to prijedes az sem,tak zupa,nebo se pak pohybuju po D5 Praha-Plzenmargos píše:tak pokud je to tak, tak bych si pro nej zajel, myslis, ze tam bude pasovat klasickej changer, s normalnima konektorama a kabelazi? opravdu tohle neni muj parket, takze vim o tom kulovyPavel 528 píše:no jak pisu,prodavam Bussines-myslim,ze to cd changer ovladat umimargos píše:No tak kdyz je tu tolik radii, tak mi nekdo jedno prodejte, hlavně at tam je cd nebo jde přidat cd changer, moc se v tom nevyznámNebo mě z toho Reverse odvezou
Tak navrhni co kde kdy a jak