Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Automat - symbol "!"v ozubeném kole

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Anonymous

#1 Příspěvek od Anonymous »

Nevíte někdo, co znamená symbol „!“ v ozubeném kole na displayi automat převodovky? Také mám na automatu stále nastavený program Economy a nejde to tlačítkem u voliče převodů přepnout na Sport ani Winter. Teď jsem to auto koupil, mohl to tam nastavit někdo napevno kvůli levnější opravě, protože byla na převodovce nějaká závada? Dík.
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od RuDoSh »

gvest/E34 525 tds Touring píše:Nevíte někdo, co znamená symbol „!“ v ozubeném kole na displayi automat převodovky? Také mám na automatu stále nastavený program Economy a nejde to tlačítkem u voliče převodů přepnout na Sport ani Winter. Teď jsem to auto koupil, mohl to tam nastavit někdo napevno kvůli levnější opravě, protože byla na převodovce nějaká závada? Dík.

nouzovy rezim.... zajed co nejdriv na diagnostiku.... nathl jsi to auto na lane nebo nejel jsi s vypnutym motorem? Zavada tam muze byt...
Maca

#3 Příspěvek od Maca »

gvest/E34 525 tds Touring píše:Nevíte někdo, co znamená symbol „!“ v ozubeném kole na displayi automat převodovky? Také mám na automatu stále nastavený program Economy a nejde to tlačítkem u voliče převodů přepnout na Sport ani Winter. Teď jsem to auto koupil, mohl to tam nastavit někdo napevno kvůli levnější opravě, protože byla na převodovce nějaká závada? Dík.

Podle příčurky je tím hlášeno : "Automatická převodovka řadí v důsledku závady jen v nouzovém programu. Vyhledejte nejbližší servis BMW." :) Což už vlastně bylo řečeno.
darmon
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od darmon »

tazenim takovahle zavada nevznikne. Nez pojedes do servisu tak za a) vycisti ten prepinac, za b) vycisti drahu toho volice. Tohle je oblibena bmw zavada, bud spinavej spinac (a proto taky mozna nefunguje) nebo pocitac ma v makovici jinej zarazenej kvalt nez ve skutecnosti je (kdyz je zasrana ta draha toho volice). No a nebo tam byl nakej bastl na elektronice. Kazdopadne to je spojeny s tim ze nejde ten spinac.
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od RuDoSh »

darmon píše:tazenim takovahle zavada nevznikne.

me to tam skocilo kdyz mi dosla nafta a chvili (2m) to jelo bez motoru... takze kdyby to chtelo nejake jelito treba roztahnout... :-)
darmon
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od darmon »

ale jo, ja se blbe vyzvejk.
Anonymous

#7 Příspěvek od Anonymous »

Dik!Už "(!)" svítit přestal,ale přepínač je stále mimo provoz,zkusím to vyčistit.
Odpovědět